Ο Πλιάτσικας για τον ντράμερ των Πυξ Λαξ: «Δεν μπορεί να κοιτάμε πρώην συνεργάτη για να δούμε το μέλλον» (vid)

Newsroom
Ο Πλιάτσικας για τον ντράμερ των Πυξ Λαξ: «Δεν μπορεί να κοιτάμε πρώην συνεργάτη για να δούμε το μέλλον» (vid)
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τοποθετήθηκε για τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ που καταδικάστηκε για παιδεραστία.

Την δική του θέση για την υπόθεση παιδεραστίας με τον ντάμερ των Πυξ Λαξ που έχει δει το φως της δημοσιότητας, εξέφρασε ο Φίλιππος Πλιάτσικας μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα».

Ο γνωστός κιθαρίστας και τραγουδιστής, αναφέρθηκε στο στεναχώρια που τους διακατέχει όλους λόγω της συγκεκριμένης περίπτωσης, ξεκαθάρισε οτι το συγκρότημα δεν συνδέεται με τέτοιες πράξεις και τόνισε πως δεν γίνεται να κοιτάζουν κάποιον και να προσπαθούν να μαντέψουν αν θα κάνει κάτι στο μέλλον.

«Από την πρώτη στιγμή, όπως και όλος ο κόσμος, αισθανθήκαμε μεγάλη στεναχώρια και το στομάχι μας είναι ανακατεμένο όλες αυτές τις μέρες. Αυτό σε ανθρώπινο επίπεδο. Από εκεί και πέρα, όποιος άρρωστος του πληκτρολογίου θέλει να συνδέσει αυτή τη μπάντα με μία τόσο ειδεχθή πράξη, θα μας βρει απέναντι. Στο τέλος δεν μπορεί να κοιτάμε τον υδραυλικό, τον πρώην συνεργάτη και τον κηπουρό, για να δούμε τι μπορεί να κάνει στο μέλλον. Δεν μπορούμε να μπούμε σε μία τέτοια τρέλα. Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει για αυτό. Και τελειώνει εδώ αυτή η ιστορία», είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως το συγκρότημα έχει τοποθετηθεί με ανακοίνωση του, ενώ το ίδιο έχει κάνει και η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, Φωτεινή Ψυχίδου.