Ψινάκης για τις δηλώσεις Ρουβά: «Αν ήμουν μάνατζέρ του, δεν θα γινόταν αυτό» (vid)

Newsroom
Ψινάκης για τις δηλώσεις Ρουβά: «Αν ήμουν μάνατζέρ του, δεν θα γινόταν αυτό» (vid)
Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Ηλίας Ψινάκης, όταν ρωτήθηκε για την συνέντευξη του Σάκη Ρουβά.

Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις μετά από όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς στην συνέντευξή του στο Mega στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για τον κατηγορούμενο ηθοποιό και σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην παράσταση Βάκχες.

Μεταξύ άλλων είπε πως έμεινε έκπληκτος όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης οδηγήθηκε στη φυλακή και παραδέχτηκε πως ό,τι συναίσθημα έχει για εκείνον είναι θαυμασμού και αγάπης. Στην συνέχεια, με ανάρτησή του στα social media, προσπάθησε να ανασκευάσει.

Μάλιστα η Σίσσυ Χρηστίδου τοποθετήθηκε επί του θέματος, λέγοντας πως η ίδια δέχτηκε πολλές κατάρες στα social media, ενώ ο συνθέτης Νίκος Τερζής, ανέφερε πως θα απαγορεύσει στον Σάκη Ρουβά να τραγουδάει τα τραγούδια του, εξηγώντας και γιατί το κάνει αυτό.

Ωστόσο, ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε μάνατζερ του Σάκη Ρουβά, και μιλώντας στις κάμερες της εκπομπής «Super Κατερίνα» τόνισε αρχικά πως: «Δεν θέλω να γίνω επιθετικός γενικά γιατί άμα πειράζουν παιδάκια και ζωάκια μπορώ να… σκοτώσω», αποφεύγοντας να απαντήσει.

Οι δημοσιογράφοι επέμειναν: «Γιατί δε με ρωτάτε κάτι που ξέρω; Πού να ξέρω αν ήταν επικοινωνιακό λάθος του; Δεν είμαι μάνατζέρ του. Δεν θα γινόταν αυτό, αγάπη μου αν ήμουν μάνατζέρ του».