Οι 5 ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις τον Φεβρουάριο (vids)

Newsroom
Οι 5 ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις τον Φεβρουάριο (vids)
Κάπως πρέπει να περάσουν ευχάριστα οι κρύες νύχτες του μήνα, μέχρι να έρθει η άνοιξη.

Ο ήλιος μπορεί να ξεπρόβαλε λίγο, αλλά μην ξεγελιέστε. Ο καιρός συνεχίζει να είναι ψυχρός και η ανάγκη για μια ζεστή ατμόσφαιρα είναι επιτακτική. Μάλιστα, αν υπάρχει στο πλάνο καναπές-κουβέρτα, φαγητό και καλή παρέα, τότε είναι η ιδανική συνθήκη για ατελείωτα movie nights.

Αν είσαι από αυτούς που προτιμούν να χαλαρώσουν μέσα στο σπίτι, μετά το τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας, παρά να ετοιμαστούν και να βγουν έξω, τότε μην ανησυχείς καθόλου. Εδώ έχουμε 5 ταινίες που μπορείς να απολαύσεις στην πλατφόρμα EON από τη Nova.

Από συγκλονιστικές ερμηνείες που πήραν Όσκαρ, μέχρι μυστηρίου και παιδικά για όλη την οικογένεια, με τις φοβερές δυνατότητες που δίνει η EON, ζεις την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία όλο τον Φεβρουάριο.

Κι αν δεν προλαβαίνεις live προβολή, μην σκας. Το on demand περιεχόμενο είναι πλούσιο και μπορείς να βρεις πληθώρα ταινιών, ώστε να επιλέξεις ανά genre αυτό που σου αρέσει, για να το παρακολουθήσεις. Εμείς, επιλέξαμε τις πέντε παρακάτω που πρέπει να δεις οπωσδήποτε!

Ο Πατέρας (The Father)

The Father Movie


Πρωταγωνιστούν: Άντονι Χόπκινς, Ολίβια Κόλμαν, Μαρκ Γκέιτις, Ολίβια Γουίλιαμς, κ.ά.

Υπόθεση: Ο 80χρονος Άντονι πάσχει από άνοια και στο μυαλό του «εισβάλλουν» εικόνες και πρόσωπα από το παρελθόν, κάνοντας την καθημερινότητά του όλο και πιο παράξενη και δύσκολη. Ξεχνάει σημαντικά γεγονότα της ζωής του, αλλά και που αφήνει τα πράγματα μέσα στο σπίτι του, κάτι που του δημιουργεί σύγχυση και ξεσπά σε άλλους. Η επικοινωνία με την κόρη του, Αν, είναι σε τεντωμένο σκοινί, καθώς το μυαλό του παίζει τα δικά του παιχνίδια κι ο ίδιος αμφισβητεί την πραγματικότητα γύρω του. Ένα συγκλονιστικό ρεσιτάλ ερμηνείας για τη άνοια από τον Άντονι Χόπκινς, κάτι που τού έδωσε και το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου στα 93α Όσκαρ. Η ταινία απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, με τους Φλόριαν Ζέλερ και Κρίστοφερ Χάμπτον να παίρνουν στα χέρια τους το βραβείο Όσκαρ για το Καλύτερο Προσαρμοσμένο Σενάριο.

Είδος: Drama
Διάρκεια: 1ώ 37λ
Προβολή: 06/02, 22:00, Novacinema1 & on demand

Trailer

Οι Ταξιδιώτες (Voyagers)

Voyagers Movie 2021


Πρωταγωνιστούν: Τάι Σέρινταν, Λίλι-Ρόουζ Ντεπ, Φιον Γουάιτχεντ, Κόλιν Φάρελ, κ.ά.

Υπόθεση: Βρισκόμαστε στο 2063. Με το μέλλον του ανθρώπινου είδους να διακυβεύεται, μια ομάδα νεαρών στέλνεται να μετοικήσει σε έναν μακρινό πλανήτη, σε αναζήτηση μιας νέας πατρίδας. Ωστόσο, η αποστολή, που απαρτίζεται από 30 νέους άνδρες και γυναίκες, θα πάρει απρόσμενη τροπή, όταν το πλήρωμα επανέρχεται στην πρωταρχική κατάσταση, χωρίς να γνωρίζει αν η πραγματική απειλή που αντιμετωπίζουν είναι αυτή που βρίσκεται έξω από το σκάφος ή αν κρύβεται μέσα.

Είδος: Science fiction
Διάρκεια: 1ώ 48λ
Προβολή: 20/02, 22:00, Novacinema1 & on demand

Trailer

Four Good days

Four Good Days Movie


Πρωταγωνιστούν: Γκλεν Κλόουζ, Μίλα Κούνις, Κάρλα Γκάγιο, κ.ά.

Υπόθεση: Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, το "Four Good Days" είναι ένα οικογενειακό δράμα, το οποίο αφηγείται την ιστορία μιας μητέρας (Γκλεν Κλόουζ) που προσπαθεί να βοηθήσει την 30χρονη κόρη της (Μίλα Κούνις) να απεξαρτηθεί από τις ναρκωτικές ουσίες, μέσα σε τέσσερις κρίσιμες μέρες ανάρρωσης, και να πάρει τη ζωή πίσω στα χέρια της. Μέσα από την περιπέτειά τους, προσπαθούν να ανακτήσουν την σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης που είχαν μεταξύ τους.

Είδος: Drama
Διάρκεια: 1ώ 40λ
Προβολή: 08/02, 22:00, Novacinema1 & on demand

Trailer

Ο Κατάσκοπος του Ψυχρού Πολέμου (The courier)

The Courier


Πρωταγωνιστούν: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μέραμπ Νινιντζέ, Ρέιτσελ Μπρόσναχαν, Τζέσι Μπάκλεϊ, Άνγκους Ράιτ, κ.ά.

Υπόθεση: Η ταινία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία ενός Βρετανού επιχειρηματία, του Γκρέβιλ Γουΐν, ο οποίος συμφώνησε να λειτουργήσει ως σύνδεσμος της ΜΙ6 (αλλά και της CIA) στη Σοβιετική Ένωση το 1960, τη στιγμή που ο Ψυχρός Πόλεμος κορυφώνεται. Ταξιδεύοντας συχνά στη Μόσχα με το πρόσχημα των πετυχημένων επιχειρήσεών του, μεταφέρει πληροφορίες για την πυρηνική ανάπτυξη της ΕΣΣΔ, που παρέχει ο ευηπόληπτος πρώην συνταγματάρχης, Ολεγκ Πενκόφσκι, που θέλει ν' αυτομολήσει στη Δύση, αλλά και ιδεαλιστικά να αποτρέψει μια παγκόσμια πυρηνική καταστροφή.

Είδος: Historical Spy
Διάρκεια: 1ώ 52λ
Προβολή: 13/02, 22:00, Novacinema1 & on demand

Trailer

The Croods 2: A New Age

The Croods 2 Movie


Πρωταγωνιστούν (φωνές): Νίκολας Κέιτζ, Έμα Στόουν, Ράιαν Ρέινολντς, Κάθριν Κίνερ, Πίτερ Ντινκλέιτζ, κ.ά.

Υπόθεση: Αφού επιβίωσαν από αρκετούς κινδύνους και καταστροφές, οι Κρουντς τώρα (οκτώ χρόνια μετά την πρώτη ταινία) έχουν να αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη πρόκληση από όλες. Η προϊστορική οικογένεια συνεχίζει να αναζητά μια ασφαλή κατοικία και φτάνει σε έναν ειδυλλιακό, περιφραγμένο Παράδεισο. Μόνο που εκεί κατοικεί ήδη μια άλλη οικογένεια, οι Προχώβιοι. Ένα απολαυστικό animation με μηνύματα περί διαφορετικότητας και οικογενειακών δεσμών, ενώ δεν του λείπει το χιούμορ.

Είδος: Animated Adventure Comedy
Διάρκεια: 1ώ 35λ
Προβολή: 27/02, 22:00, Novacinema1 & on demand

Trailer