Ο Σάκης Ρουβάς προσπαθεί να ανασκευάσει τα όσα είπε για τον Λιγνάδη: «Αναφερόμουν στον άνθρωπο που γνώρισα επαγγελματικά»

Newsroom
Ο Σάκης Ρουβάς προσπαθεί να ανασκευάσει τα όσα είπε για τον Λιγνάδη: «Αναφερόμουν στον άνθρωπο που γνώρισα επαγγελματικά»
«Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση» ανέφερε σε ποστ του στο facebook ο Σάκης Ρουβάς.

Να ανασκευάσει τα όσα είπε για τον Δημήτρη Λιγνάδη και την «κόλαση» που περνάει, προσπάθησε μέσω του προσωπικού του Facebook ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος είπε πως τα θύματα είναι αυτά που περνάνε «αληθινή κόλαση» και πως τα λόγια του, αναφέρονταν για τον άνθρωπο που είχε γνωρίσει τότε επαγγελματικά.

Αναλυτικά ο Σάκης Ρουβάς έγραψε:

«Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία και για εμένα ήταν ένα σοκ.

Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση.

Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων, στα οποία και στέκομαι δίπλα.

Τέλος, όποιος διαπράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από την Δικαιοσύνη».

Πάντως ο κόσμος συνεχίζει να είναι έξαλλος μαζί του και να μην πείθεται η πλειονότητα, ενώ ο στιχουργός-συνθέτης Νίκος Τερζής έχει κινήσει διαδικασίες όπως είπε, για να μην ξαναπεί τα τραγούδια του.