Άγριο ξύλο σε πτήση του Κλίβελαντ: Οπαδός των Bengals επιτέθηκε με μπουνιές σε αεροσυνοδό (vid)

Newsroom
Άγριο ξύλο σε πτήση του Κλίβελαντ: Οπαδός των Bengals επιτέθηκε με μπουνιές σε αεροσυνοδό (vid)
Ο νταής επιβάτης και οπαδός των Cincinnati Bengals παραδέχθηκε ότι είχε πιει λίγο παραπάνω.

Ένα άγριο περιστατικό έχει καταγραφεί σε βίντεο, με έναν... νταή επιβάτη να μένει εκτός πτήσης έπειτα από καβγά που είχε με συνεπιβάτη του και στη συνέχεια με αεροσυνοδό. Το αεροπλάνο ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το Κλίβελαντ με προορισμό το Φοίνιξ, όταν ξέσπασε ο άγριος καβγάς.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας φίλος των Cincinnati Bengals, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τους Los Angeles Rams, στον τελικό του Super Bowl το βράδυ της Κυριακής (13/2), λογομάχησε έντονα με άλλον επιβάτη, με αφορμή το παιχνίδι. Ο οπαδός της ομάδας του Cincinnati φώναζε έντονα «είμαι ο μοναδικός οπαδός των Bengals» και η κατάσταση γρήγορα έφτασε εκτός ελέγχου.

Τότε υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας παρενέβη και του έκανε παρατήρηση ότι είχε πιει πάρα πολύ, με αποτέλεσμα ο φίλος τον Bengals να γίνει έξαλλος και να του επιτεθεί με μπουνιές. Σε εκείνο το σημείο σηκώθηκε ένας άλλος επιβάτης, ο οποίος ακινητοποίησε τον ταραχοποιό με ένα κεφαλοκλείδωμα.

Στη συνέχεια τον άφησε να φύγει και ο υποστηρικτής των Bengals πηγαίνοντας προς την έξοδο φώναζε: «Είμαι οπαδός των Bengals, είμαι ο μοναδικός οπαδός των Bengals. Δεν είμαι κακός άνθρωπος, αδελφέ. Ήπια λίγο παραπάνω και ένας άντρας εκεί πίσω είχε πρόβλημα που έπινα».

Ο επιβάτης που κατέγραψε το περιστατικό με το κινητό του, κατηγόρησε τον άντρα που επιτέθηκε στον αεροσυνοδό, όμως παραδέχθηκε ότι ο επιβάτης που παρενέβη και του έκανε το κεφαλοκλείδωμα, θα μπορούσε να κάνει χειρότερα τα πράγματα.

Το πλήρωμα του αεροπλάνου σχολίασε με αφορμή αυτό το περιστατικό ότι οι επιβάτες δεν θα πρέπει να πίνουν αλκοόλ όταν έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν. Ο ταραχοποιός απομακρύνθηκε από το αεροπλάνο και η αστυνομία εξετάζει το βίντεο.