Έπιασε κατά λάθος δουλειά στη… NASA!

Newsroom
Έπιασε κατά λάθος δουλειά στη… NASA!
Πέρασε από δύο συνεντεύξεις σε διαφορετικές εταιρείες. Υπέθεσε πως πρόκειται για αεροπλάνα. Όταν πήγε στο Τέξας δεν το κατάλαβε. Όταν είδε μπροστά του το χαρτί πρόσληψης και το λογότυπο έπαθε σοκ.

Συνηθίζουμε να βλέπουμε τέτοιες ιστορίες στην τηλεόραση, μονολογώντας «δεν γίνονται αυτά», αλλά ποιος σας είπε πως και οι ταινίες δεν είναι εμπνευσμένες από τη ζωή; Και… να που γίνονται!

Ένας ανυποψίαστος άνδρας λοιπόν έπιασε κατά λάθος δουλειά στη NASA και δεν το κατάλαβε, παρά μόνο όταν άρχισε να δουλεύει στην πρώτη του μέρα, στην Υπηρεσία Αστροναυτικής της Αμερικής.

Αν και τώρα βέβαια είναι παραπάνω από ικανοποιημένος με τη δουλειά του ως μηχανικός της NASA, ο φίλος, αρχικά είχε πάει για συνέντευξη για μια δουλειά που στην αγγελία ανέγραφε «εργαζόμενος σε αεροπλάνα». Αναμφίβολα σε μια εταιρεία που δεν ήταν η NASA.

2

Μετά τη συνέντευξη του τηλεφώνησαν και τον ρώτησαν αν θα τον ενδιέφερε μια διαφορετική δουλειά. Να δουλέψει για την ομάδα «Manipulator Analysis Graphics and Interactives Kinematics». Μόνο από τον τίτλο της επωνυμίας αισθάνθηκε ότι πρόκειται για κάτι «μεγάλο», μόνο που δεν είχε ιδέα ποια ήταν αυτή η εταιρία.

Συμφώνησε να περάσει και από μια δεύτερη συνέντευξη και ύστερα από λίγες εβδομάδες έλαβε μια κλήση, που του έλεγαν ότι είχε πάρει τη δουλειά. Ο φίλος της ιστορίας, επειδή είχε περάσει από συνεντεύξεις μόνο για δουλειές στα αεροπλάνα, υπέθεσε πως πρόκειται για κάτι τέτοιο.

Η νέα δουλειά του θα βρισκόταν στο Τέξας, οπότε έφτιαξε όλα τα απαραίτητα για την μετακίνησή του εκεί και πήγε για να πιάσει δουλειά. Μόλις την πρώτη του μέρα, όταν συμπλήρωνε τα χαρτιά του, συνειδητοποίησε ότι είχε αλλάξει τη ζωή του, για να πιάσει δουλειά… στη NASA.