«Ο 21χρονος υπέδειξε τον "Αθηναίο" ως δράστη της δολοφονίας του Άλκη» (vid)

Newsroom
«Ο 21χρονος υπέδειξε τον "Αθηναίο" ως δράστη της δολοφονίας του Άλκη» (vid)
Ο 21χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ που το πρωί οδηγήθηκε στην ανακρίτρια είναι αυτός που σύμφωνα με συγκατηγορουμένους του κρατούσε το δρεπάνι.

Οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού αρχίζουν να ξετυλίγουν το «κουβάρι» της υπόθεσης και προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον.

Τον δολοφόνο του Άλκη αλλά και το πού είναι το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε αποκάλυψε στην ανακρίτρια ο 21χρονος Έλληνας, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Αποστόλη Λύτρα.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, o 21χρονος υπέδειξε ως δολοφόνο τον «Αθηναίο».

Ο 21χρονος ισχυρίζεται ότι βρισκόταν στο τρίτο αυτοκίνητο στο πίσω κάθισμα, ενώ συνοδηγός στο ίδιο όχημα ήταν αυτός που κατονομάζει ως τον δολοφόνο του 19χρονου φοιτητή.

Τέλος, ανέφερε ότι τα όπλα της επίθεσης τα βρήκε στο αυτοκίνητο, του οποίου οδηγός είναι ο 12ος άνδρας που καταζητείται, που παραμένει ακόμα άγνωστος.

Παράλληλα ο 21χρονος- σύμφωνα με τον δικηγόρο- υποστήριξε πως το φονικό όπλο είναι ένα μαχαίρι και όχι το δρεπάνι.

Παραδόθηκε ο 20χρονος Αλβανός

Να υπενθυμίσουμε πως σήμερα (10/2) παραδόθηκε στις Αρχές της Αλβανίας και ο 20χρονος ο οποίος είχε διαφύγει στην χώρα του.

Ο νεαρός είχε καταφύγει στην Αλβανία λίγες ώρες μετά την επίθεση και παραδόθηκε στην αστυνομία της Κορυτσάς.

«Έχω μετανιώσει που έφυγα. Θέλω να γυρίσω πίσω και να δικαστώ για να πω όλη την αλήθεια για το τι πραγματικά έγινε εκείνο το βράδυ. Λυπάμαι πολύ για το παιδί», μετέφερε ο 20χρονος στον δικηγόρο του.

Προφυλακιστέοι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό αργά το απόγευμα της Πέμπτης (10/2), προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ακόμη τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

Μετά από μαραθώνιες απολογίες ανακρίτρια και εισαγγελέας, ομόφωνα, τους "έδειξαν" το δρόμο για τη φυλακή.

Μέχρι στιγμής προφυλακίστηκαν για το φονικό επεισόδιο έξι κατηγορούμενοι. Αύριο θα περάσουν την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες.