Νέο συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα του Άλκη: «Συλλυπητήρια γιατί δεν είχαν την ευκαιρία να δώσουν το χέρι στον γιο μου» (vid)

Newsroom
Νέο συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα του Άλκη: «Συλλυπητήρια γιατί δεν είχαν την ευκαιρία να δώσουν το χέρι στον γιο μου» (vid)
Ο πατέρας του Άλκη, Άρης Καμπανός είπε «συλλυπητήρια στα παιδιά γι αυτά που κάνανε».

Στην Καβάλα βρέθηκε ο Άρης Καμπανός, ο πατέρας του δολοφονημένου από οπαδούς του ΠΑΟΚ, Άλκη, καθώς διεξήχθη ένας φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Δόξα Δράμας στη μνήμη του 19χρονου γιου του.

Ο Άρης Καμπανός, ο οποίος έκανε συμβολικά τη σέντρα του 45λέπτου αγώνα και άκουσε από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο, μετά το ενός λεπτού σιγής να φωνάζει «Άλκης ζωντανός για πάντα Αρειανός», με δήλωσή του ανέφερε «όχι άλλη βία στα γήπεδα».

2

2

2

Ερωτηθείς για τη «συγγνώμη» που ζητάνε οι κατηγορούμενοι, απάντησε ότι την αποδέχεται και θα «τους έδινα το χέρι να τους πω συλλυπητήρια, γιατί δεν είχαν την ευκαιρία να δώσουν το χέρι στον Άλκη να τον κάνουν φίλο τους. Συλλυπητήρια στα παιδιά γι αυτά που κάνανε»!

2

2

2

Στο γήπεδο υπήρχε ένα στεφάνι και μια εικόνα του δολοφονημένου Άλκη, με τους παίκτες των δυο ομάδων να αφήνουν από ένα λουλούδι στο σημείο. Οι 22 ποδοσφαιριστές αγκαλιάστηκαν πριν τη σέντρα του ματς και φώναξαν όλοι μαζί το όνομα του δολοφονημένου νεαρού.