Τον απέρριψε και της έριξε μπύρα στο κεφάλι: Έπεσε σε πρωταθλήτρια Muay Thai που τον «κέρασε» κλωτσιές και μπουνιές (vid)

Newsroom
Τον απέρριψε και της έριξε μπύρα στο κεφάλι: Έπεσε σε πρωταθλήτρια Muay Thai που τον «κέρασε» κλωτσιές και μπουνιές (vid)
Ο 35χρονος δεν δέχτηκε την απόρριψη από την 25χρονη και μάλιστα πέταξε επιδεικτικά το ποτήρι όταν το άδειασε στο κεφάλι της. Μόνο που είχε μπλέξει άσχημα γιατί είναι πρωταθλήτρια Muay Thai.

Μάλλον αυτό που του άξιζε πήρε ο Chainarong Mareejan στην Ταϊλάνδη που μάλλον θα το σκεφτεί ξανά και ξανά την επόμενη φορά πριν προβεί σε ανάρμοστη συμπεριφορά και προσβάλει κάποια κοπέλα.

Ο 35χρονος ήθελε να τσουγκρίσει το ποτήρι του με την 25χρονη Pareploy Saeaia και στη συνέχεια ζήτησε τον αριθμό τηλεφώνου της, την ώρα που οι παρέες τους έτρωγαν στον εξωτερικό χώρο ενός εστιατορίου στην Μπανγκόγκ, στις 6 Φεβρουαρίου.

2

Η Pareploy δεν ήταν όμως θετική να προχωρήσει στη γνωριμία και να δώσει τον αριθμό του τηλεφώνου της. Η απόρριψη δεν άρεσε στον Chainarong Mareejan, ο οποίος πήγε από πίσω της στο τραπέζι και της άδειασε ένα ποτήρι μπύρα στο κεφάλι. Μάλιστα, επιδεικτικά πέταξε το ποτήρι προς τα πίσω, καθώς έφευγε, σε στυλ «για να μάθεις, δεν με απορρίπτουν εμένα».

Ο κακομοίρης δεν ήξερε. Δεν ρώταγε; Προφανώς αγνοούσε ότι η Pareploy έπαιρνε μέρος από 13 ετών σε αγώνες Muay Thai και μάλιστα έχει κερδίσει δεκάδες επαγγελματικούς εθνικούς τίτλους. Στη χώρα που «γέννησε» το Muay Thai και βγάζει τους καλύτερους.

2

Η 25χρονη Ταϊλανδή πήδηξε με μανία από τη θέση της και φώναξε: «Πάμε αν είσαι τόσο σκληρός». Συνειδητοποιώντας το σοβαρό λάθος του, ο Chainarong άρχισε να οπισθοχωρεί και έφυγε γρήγορα από το εστιατόριο, αλλά η Pareploy δεν θα τον άφηνε έτσι. Τον κυνήγησε και του έδωσε μια κλωτσιά στα πόδια και το σώμα του, παρά το ότι τη συγκρατούσαν, ενώ κάποια στιγμή του κατάφερε και μια μπουνιά.

«Ήμουν θυμωμένη γιατί μου επιτέθηκε ρίχνοντας το ποτό του στο κεφάλι μου. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ταπεινώνει εμένα ή οποιονδήποτε άλλον έτσι. Υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου» είπε στο Thai PBS και ενθάρρυνε τις γυναίκες να μάθουν αυτοάμυνα. Είπε μάλιστα πως προπονεί και άλλες γυναίκες.

«Νομίζω ότι η αυτοάμυνα είναι σημαντική για τις γυναίκες», είπε η Pareploy: «Αν και εμείς οι γυναίκες μπορεί να μην είμαστε σωματικά πιο δυνατές από τους άνδρες, τουλάχιστον έχουμε ικανότητες αυτοάμυνας. Όταν αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις, τουλάχιστον μπορεί να μας βοηθήσει να προστατευτούμε, ειδικά όταν συναντάμε εγκληματίες».