Μια γυναίκα αποκαλύπτει τι κάνει για να δει αν τα ραντεβού της έχουν ήδη κοπέλα: «Πως δεν το χα σκεφτεί;»

Newsroom
Μια γυναίκα αποκαλύπτει τι κάνει για να δει αν τα ραντεβού της έχουν ήδη κοπέλα: «Πως δεν το χα σκεφτεί;»
Πολλοί «πιάνονται» από ένα ψέμα που θα πουν ή από τα social media. Άλλοι είναι καλοί όμως στο να κρύβουν πολλά πράγματα από τη ζωή τους. Η συμβουλή της Maricela Carrillo είναι απλή.

Μία γυναίκα μοιράστηκε το «μυστικό» της, για τις ενέργειες που κάνει ώστε να δει αν το ραντεβού της, της έχει πει την αλήθεια για την κατάστασή του και είναι όντως ελεύθερος και δεν βρίσκεται σε κάποια σχέση. Είναι κάτι τόσο απλό, που πολλοί άνθρωποι που το είδαν στο TikTok της δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν το έχουν σκεφτεί πριν.

Πολλοί «πιάνονται» από ένα ψέμα που θα πουν ή από τα social media. Άλλοι είναι καλοί όμως στο να κρύβουν πολλά πράγματα από τη ζωή τους. Η συμβουλή της Maricela Carrillo είναι απλή: Ελέγξτε το μπάνιο του.

Σε ένα viral βίντεο, η Maricela Carrillo αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί πάντα αυτό το γρήγορο «hack» όταν πηγαίνει στο σπίτι ενός άντρα με τον οποίο έχει βγει ραντεβού, για να διαπιστώσει αν είναι όντως ειλικρινής μαζί της και δεν βρίσκεται ήδη σε σχέση.

@maricela_rae it honestly just kept getting worse… #cheater #tinder #fyp #funny #caught #guys #umyeah ♬ Mission Impossible (Main Theme) - Favorite Movie Songs

Στο βίντεο, η Maricela ανακαλύπτει γυναικεία πράγματα, όπως για την αδιαθεσία της γυναίκας, δύο ζευγάρι οδοντόβουρτσες και ένα κουτάκι λακ. Προειδοποιεί όμως πως «γίνεται χειρότερο». Πίσω από την κουρτίνα του ντουζ βλέπει δύο σφουγγάρια για μπάνιο με το ένα μάλιστα να είναι ροζ.

2

Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε… Ίσως μένει με την αδερφή του, ωστόσο η Maricela προειδοποιεί πως βλέποντας αυτά, σίγουρα σημαίνει συναγερμός και η κοπέλα έχει ήδη ερωτηματικά στο κεφάλι της για το αν της έχει πει την αλήθεια.