Η Ταραμπάνκο μπαίνει στο Survivor: Έφυγε για Άγιο Δομίνικο (vid)

Newsroom
Η Ταραμπάνκο μπαίνει στο Survivor: Έφυγε για Άγιο Δομίνικο (vid)
Aναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor οι τελευταίοι παίκτες, δηλαδή η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Άγγελος Κουλής

Συνεχίζονται οι εντάσεις στο Survivor, με την ομάδα των Διασήμων να γίνεται άνω κάτω με τσακωμούς και ίντριγκες.

Έτσι, μετά το ειδύλλιο της Μυριέλλα Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη, το οποίο μονοπώλησε το ενδιαφέρον, αλλά όπως φαίνεται έληξε, πλέον πρωταγωνιστές είναι οι Διάσημοι με τους καυγάδες τους.

Στο χθεσινό (6/2) επεισόδιο έγινε χαμός ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και την Βρισηίδα Ανδριώτου με βαριές εκφράσεις, ενώ είχε και ένα ευτράπελο αλλά και ταυτόχρονα «τρομακτικό» γεγονός, με ένα ποντίκι να πέφτει στο πρόσωπο του Απόστολου Ρουβά.

Έφυγε για Άγιο Δομίνικο η Ταραμπάνκο

Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, η Κάτια Ταραμπάνκο θα είναι ξανά στο Survivor, αφού πέρυσι είχε αποχωρήσει οικειοθελώς, λόγω προβλήματος υγείας.
Μάλιστα, η ίδια έχει πιο ευνοϊκούς όρους στο συμβόλαιό της όσον αφορά την ρήτρα σε περίπτωση αποχώρησης.

«Θα αμείβεται με 7.000 ευρώ την εβδομάδα. Μάλιστα είναι η μόνη που μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς, εάν έχει πρόβλημα υγείας, χωρίς ρήτρα. Αν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα υγείας θα φύγει από το παιχνίδι. Και να σας πω ότι έχει ξεκινήσει και μια συζήτηση για το πως μπορεί να αξιοποιηθεί στην Acun Media την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Σε κάποια άλλη παραγωγή», είχε αναφέρει δημοσιογράφος σε εκπομπή του Mega.

Το μοντέλο απαθανατίστηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τους άντρες της παραγωγής που συνοδεύουν όλους τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, να αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο, όπως προβλήθηκε σε ρεπορτάζ του Alpha «Super Κατερίνα».