Η συγκινητική ιστορία του Παππά με τον Αλί: «Δεν ήταν ευτυχισμένος με το 20άρικο που του έδινα» (vid)

Newsroom
Η συγκινητική ιστορία του Παππά με τον Αλί: «Δεν ήταν ευτυχισμένος με το 20άρικο που του έδινα» (vid)
Ο Νίκος Παππάς μίλησε για τον φίλο του τον Αλί, τον οποίο θεωρούσε πως έκανε ευτυχισμένο με το 20άρικο που του έδινε.

Ο Νίκος Παππάς ανέκεθεν είχε κοινωνική δράση, την οποία δεν την διαφημίζει ποτέ, όμως αυτή τη φορά έκανε μία εξαίρεση.

Μιλώντας στο Mega και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», αναφέρθηκε στην ιστορία με τον Αλί, που μόνο ως συγκινητική μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς μία 30λεπτη συζήτηση με τον πρόσφυγα από το Μπαγκλαντές του... γκρέμισε την εικόνα που είχε χτίσει για αυτόν...

«Όταν εμένα μου λένε για αγαθοεργίες, το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτή η ιστορία, για τον φίλο μας τον Αλί από το Μπαγκλαντές που πουλάει τριαντάφυλλα στην Φοικίωνος. Ερχόταν εκεί, κάποιος από εμάς του έδινε ένα 20άρικο, παίρναμε τα τριαντάφυλλα, το παίζαμε και εμείς λίγο μάγκες, λίγο λαρτζ...», είπε αρχικά.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Κάποια στιγμή εγώ αράζω μόνος μου στο μπαρ και βλέπω τον Αλί να μπαίνει και του κάνω νόημα να μην έρθει, δεν έχω τίποτα να του δώσω, τα έλεγα με την πάρτι μου και τα σκοτάδια μου. Ο Αλί κοντοστάθηκε και θέλοντας και μη πιάνουμε την κουβέντα μισή ώρα με τον Αλί. Την επόμενη φορά που ξαναεμφανίστηκε πάλι ήμουν μόνος μου από τύψεις που δεν του είχα δώσει την προηγούμενη, βγάζω ένα 20άρικο για να του δώσω και μου λέει "Δεν θέλω φίλε. Αν μπορούμε να κουβεντιάσουμε πάλι σαν την άλλη φορά". Ήρθε για κουβέντα. Και μέσα σε όλα μου είπε οτι τα τέσσερα χρόνια δεν έχει μιλήσει με άνθρωπο, δεν έχει πιει ένα καφέ, με τα σπαστά ελληνικά που μιλάει».

Συμπληρώνοντας είπε: «Είδα έναν άνθρωπο ευτυχισμένο χωρίς να βγάλω ευρώ από την τσέπη μου. Δεν ήταν ευτυχισμένος με το 20άρικο που του έδινα τόσο καιρό. Ήταν ευτυχισμένος που ήταν μαζί μου. Να μην στα πολυλογώ, τον Αλί τον έχουν δει φίλοι μου, να βλέπει τα παιχνίδια μου από την τζαμαρία σε πρακτορείο Προ-Πο γιατί λέει "είναι ο φίλος μου ο Νίκος". Υπάρχουν πολλοί σαν τον Αλί εκεί έξω, υπάρχουν πολλοί μ@λ@κες που νομίζουν οτι του έδινα ένα 20άρικο και τον ευχαριστούσα. Τουλάχιστον τώρα ξέρει ο Αλί οτι έχει το Νίκο, έχει τους φίλους του και κανείς δεν θα αφήσει να πειράξουν τον Αλί για τα φασιστικά ή ρατσιστικά ένστικτα που κουβαλάει».