Χαμός με Άρη Σοϊλέδη και Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor: «Είσαι κακομαθημένο 5χρονο-Έλα ξεκουμπίσου» (vid)

Newsroom
Χαμός με Άρη Σοϊλέδη και Βρισηίδα Ανδριώτου στο Survivor: «Είσαι κακομαθημένο 5χρονο-Έλα ξεκουμπίσου» (vid)
Χαλασμός στο Survivor στην καλύβα των Διασήμων.

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τους Διάσημους στο Survivor, αφού η συμβίωση των παικτών στην καλύβα αποδεικνύεται αρκετά δύσκολη. Μετά την ήττα στο αγώνισμα ασυλίας, έγινε ο κακός χαμός με αποτέλεσμα να ακουστούν βαριές κουβέντες κυρίως από την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Άρη Σοϊλέδη. Όλα ξεκίνησαν από μια διαφωνία που είχαν για το αγώνισμα που έχασαν και συγκεκριμένα για τον στόχο.

«Το να τσαντίζεσαι και να φεύγεις από την κουβέντα και να κάνεις σαν πέντε χρονών δεν ωφελεί πουθενά. Δεν σε βγάζει κανείς κακομαθημένο, Βρισηίδα. Κακομαθημένο φαίνεσαι με αυτά που κάνεις τώρα. Που γυρνάς την πλάτη, ενώ μιλάμε και κάνεις σαν μωρό. Δεν είναι ωραίο. Αυτό το κάνει ένα πεντάχρονο! Δεν δείχνει σεβασμό! Το ξέρουμε ότι δεν έχεις σεβασμό γιατί σου μιλάμε και μας γυρνάς την πλάτη» τόνισε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Με τη σειρά της, η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε σε έντονο ύφος: «Α, λοιπόν και πεντάχρονο και ξερόλας και τώρα δεν σέβομαι! Τέλεια, τέλεια, τέλεια… Ο Άρης σήμερα το έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Τι έγινε ξαφνικά και έχεις βγει τόσο εναντίον μου; Έχω καταλάβει ότι κάθεστε τόση ώρα, μου επιτίθεστε τρία άτομα και μου έχετε πει τόσα πράγματα! Ξερόλας, πεντάχρονο και δεν σέβομαι! Και έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι! Κατάλαβες; Έλα, έλα ξεκουμπίσου… Ξεκουμπίσου… Δεν θα με κράζετε τόση ώρα και θα κάθομαι εγώ να συζητάω μαζί σας. Τελείωνε».

«Νιώθω ότι δεν με σέβεσαι, κορίτσι μου, όταν μιλάμε και μου γυρνάς την πλάτη! Τα ξεκουμπίσου και αυτά όχι σε μένα! Το κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι με καμιά τριάδα που έχεις στο μυαλό σου» υπογράμμισε ο ποδοσφαιριστής και νέο μέλος των Διασήμων στο Survivor.