Δολοφονία Άλκη: «Έχουν "μιλήσει" τα κινητά, σύντομα προσαγωγές ή συλλήψεις, ίσως και τις επόμενες ώρες» (vid)

Newsroom
Δολοφονία Άλκη: «Έχουν "μιλήσει" τα κινητά, σύντομα προσαγωγές ή συλλήψεις, ίσως και τις επόμενες ώρες» (vid)
Όπως μεταδόθηκε στο Open, έχει μαζευτεί αρκετά σημαντικό υλικό από κάμερες, το οποίο ενδεχομένως θα αποδειχθεί πολύτιμο ακόμα και στις επόμενες ώρες

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

Ο 23χρονος που έχει συλληφθεί αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ ο 20χρονος που είναι ανάμεσα στους βασικούς υπόπτους έχει φύγει για την Αλβανία.

Ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Open, η αστυνομία φέρεται να έχει στα χέρια της τα πρώτα στοιχεία από τις κάμερες και τα κινητά τηλέφωνα.

«Ακριβώς εκεί επικεντρώνονται οι έρευνες του εγκληματολογικού της ΕΛ.ΑΣ. Οι τελευταίες πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι έχουν "μιλήσει" κατά κάποιο τρόπο τα κινητά τηλέφωνα, τα στίγματα των οποίων εντοπίστηκαν εκείνη την ώρα, σ΄ εκείνο το σημείο, το βράδυ της Κυριακής. Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η δολοφονική καταδρομική επίθεση των δραστών. Η αστυνομία έχει συλλέξει και πολύτιμο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, από γύρω καταστήματα. Κάτι το οποίο κάνει αισιόδοξους τους αξιωματικούς της αστυνομίας ότι πολύ σύντομα θα έχουμε νέες προσαγωγές, αν όχι συλλήψεις. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει μαζευτεί αρκετά σημαντικό υλικό, το οποίο ενδεχομένως θα αποδειχθεί πολύτιμο ακόμα και στις επόμενες ώρες κι αυτό είναι σημαντικό, γιατί στις έρευνες αυτές συμμετέχει και ειδικό κλιμάκιο άλλης υπηρεσίας, της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών, που εξειδικεύεται στην παρακολούθηση των κινητών. Έχει την δυνατότητα να εντοπίσει ποια κινητά τηλέφωνα και πότε κινήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο», ανέφερε ο δημοσιογράφος.