Καταγγελία για οπαδική βία στα Χανιά: «Έφαγα κλωτσιές στο κεφάλι, αυτό που με χωρίζει από τον Άλκη είναι η τύχη» (vid)

Newsroom
Καταγγελία για οπαδική βία στα Χανιά: «Έφαγα κλωτσιές στο κεφάλι, αυτό που με χωρίζει από τον Άλκη είναι η τύχη» (vid)
Σύμφωνα με τον νεαρό, οι δράστες φώναζαν συνθήματα ομάδας.  Όταν περαστικοί είδαν τον Νίκο πεσμένο στο πεζοδρόμιο, οι οπαδοί τους απείλησαν. 

Μια νέα καταγγελία οπαδικής βίας, αυτή τη φορά στα Χανιά περιέγραψε ένας 23χρονος στο OPEN.

Όπως λέει οι δράστες της αναίτιας επίθεσης που τον έστειλε στο νοσοκομείο τον σταμάτησαν ενώ περπατούσε και τον ξυλοκόπησαν άγρια, κραυγάζοντας ποδοσφαιρικά συνθήματα. Αν και τους εκλιπαρούσε να σταματήσουν εκείνοι συνέχιζαν χωρίς οίκτο.

Ο Νίκος Νούλας ανέφερε πως άγνωστοι τον πλησίασαν και με πρόσχημα την οπαδική του προτίμηση άρχισαν να τον ξυλοκοπούν χωρίς έλεος. Όπως καταγγέλλει, ήταν 30 Δεκεμβρίου και ώρα 22:45, όταν περπατούσε στην οδό Σκαλίδη, στο κέντρο των Χανίων. Δύο άγνωστοι τον πλησίασαν και του επιτέθηκαν λεκτικά στην αρχή. Έπειτα, άρχισαν να τον χτυπούν.

Σύμφωνα με τον νεαρό, οι δράστες φώναζαν συνθήματα ομάδας. Όταν περαστικοί είδαν τον Νίκο πεσμένο στο πεζοδρόμιο, οι οπαδοί τους απείλησαν.

«Όρθιος αλλά και πεσμένος έφαγα πολλές κλωτσιές και μπουνιές αποκλειστικά στο κεφάλι. Παρακάλεσα να σταματήσουν αλλά μάταια», τόνισε ο νεαρός.

«Αυτό που χωρίζει εμένα από τον Άλκη και τον κάθε δολοφονηθέντα είναι η τύχη. Ότι οι τύποι που μου την έπεσαν δεν κρατούσαν μαχαίρια κι ότι δεν μου προκλήθηκαν βαριά σωματικά τραύματα. Τα ψυχικά είναι άλλη υπόθεση» είπε.

«Με την πρώτη μπουνιά δεν αντέδρασα, φώναξα ήρεμα, κάπως αιφνιδιάστηκα. Συνέχισαν όμως με συνεχόμενα χτυπήματα. Άρχισα να ζαλίζομαι, με έριξαν κάτω, χτύπησα το κεφάλι μου στο πεζοδρόμιο αλλά αυτοί συνέχισαν να με χτυπάνε και πεσμένο, κυρίως στο κεφάλι», τόνισε στο Οpen.

«Δεν μπορούσα για πολλές μέρες ούτε καν να μασήσω γιατί ήμουν πρησμένος. Θα μπορούσα να είχα πάθει κάτι πολύ χειρότερο. Κάλυψα το κεφάλι μου με τα χέρια μου», ανέφερε.

Ο 23χρονος χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο για να φροντίσει τα πολλά τραύματά του.