Μεγαλείο ψυχής από τη μητέρα του Άλκη: «Μην θρηνήσει άλλη μανούλα, είναι παιδιά μου τα παλικάρια που σώθηκαν» (vids)

Newsroom
Μεγαλείο ψυχής από τη μητέρα του Άλκη: «Μην θρηνήσει άλλη μανούλα, είναι παιδιά μου τα παλικάρια που σώθηκαν» (vids)
Συγκλονιστικό μήνυμα από τη μητέρα του αδικοχαμένου Άλκη. Οι φίλοι του ρωτούσαν στο νοσοκομείο συνέχεια, «που είναι ο Άλκης;» λέγοντας πως «θέλουμε να τον δούμε».

Όπως, ο παππούς του Άλκη, έτσι και η μητέρα του έδειξε το μεγαλείο ψυχής που κουβαλάει αυτή η γυναίκα μέσα στον θρήνο της. Η μητέρα του 19χρονου, μιλώντας στον Alpha, έδωσε ένα συγκλονιστικό μήνυμα…

«Θέλω το παιδί μου να είναι το τελευταίο που φεύγει έτσι. Να μην θρηνήσει άλλη μανούλα. Χαίρομαι που σώθηκαν τα άλλα δύο παλικάρια. Είναι παιδιά μου. Ο Αλκιβιάδης μου πήγε στους ουρανούς, αλλά να μην φύγουν με αυτό τον τρόπο άλλα παιδιά. Φτάνει πια!».

Ο παππούς του Αλκιβιάδη είχε πει: «Δεν έχω μίσος για κανέναν. Η παιδεία ξεκινάει από το σχολείο. Ξέρετε τι παιδί ήταν ο Άλκης; Ήρθε δύο μέρες πριν το περιστατικό με τον πατέρα να με δει και κάθισε εκεί πέρα και μου λέει, ‘παππού βρήκα ένα γατάκι στην είσοδο της πολυκατοικίας που νιαούριζε και το πήρα’.

Τέτοιο παιδί ήταν. Πήρε το γατάκι για να το σώσει. Εγώ είμαι περήφανος για τα παιδιά μου, που ανέθρεψα, και για τα εγγόνια μου. Ρωτάω τους πατεράδες αυτών των παιδιών, είναι υπερήφανοι;»

Στον Alpha βγήκε και ο συντονιστής διευθυντής Β' ΜΕΘ, του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, ο οποίος συντάραξε με τα λόγια του. Είπε, πως ένας από τους δύο φίλους του Άλκη ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, παρόμοια με αυτή του αδικοχαμένου φίλου του και για εκατοστά γλίτωσε, ενώ τόνισε πως και οι δύο τους ρωτούσαν συνέχεια, που είναι ο Άλκης και πως θέλουν να τον δουν.