Η απόλυτη εκδίκηση σε διπλοπαρκαρισμένο: «Αυτό συμβαίνει όταν παρκάρεις σαν #$%&» (vid)

Newsroom
Η απόλυτη εκδίκηση σε διπλοπαρκαρισμένο: «Αυτό συμβαίνει όταν παρκάρεις σαν #$%&» (vid)
Έξαλλοι πελάτες σούπερ μάρκετ περιποιήθηκαν καταλλήλως έναν οδηγό που τους αγνόησε κανονικά και διπλοπάρκαρε εμποδίζοντας τους υπόλοιπους.

Ναι, είναι κουραστικό να κάνεις κύκλους συνεχώς για να βρεις πάρκινγκ σε ένα πολυσύχναστο σούπερ μάρκετ, αλλά είναι πολύ περισσότερο ενοχλητικό και αγενές το να διπλοπαρκάρεις με αποτέλεσμα να παρεμποδίζεις και να δημιουργείς πρόβλημα στον άλλον.

Οι πελάτες ενός σούπερ μάρκετ στο εξωτερικό, απηύδησαν με έναν τύπο που διπλοπάρκαρε τη Mercedes του σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ με τέτοιον τρόπο που εμπόδιζε τους άλλους και με λίγα λόγια τους αγνόησε κανονικά, μέχρι που αποφάσισαν να… (τον) εκδικηθούν.

2

Τον έκλεισαν λοιπόν γύρω γύρω με καρότσια σούπερ μάρκετ, ενώ ένας άλλος με κιμωλία έγραψε στο πάρκινγκ μερικά… γαλλικά και ειρωνικά μηνύματα, ζωγραφίζοντας μάλιστα και ένα τεράστιο βέλος που έδειχνε τη Mercedes.

2

«Aυτό είναι συμβαίνει όταν παρκάρετε σαν μα…κας» έγραψε ο John που έφερε στη δημοσιότητα το βίντεο, συμπληρώνοντας μάλιστα, πως όποιος έβγαινε από το σούπερ μάρκετ, άφηνε εκεί το καρότσι του μαζί με τα άλλα.

Το βίντεο έχει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές μέσα σε μία εβδομάδα και με αφορμή αυτό έφερε στην επιφάνεια και άλλες… εκδικητικές ενέργειες σε όσους διπλοπαρκάρουν ή «κλέβουν» θέση πάρκινγκ.