Οι «Peaky Blinders» καλούν τους θαυμαστές να συμμετάσχουν σε νέο διαγωνισμό εν όψει της έκτης σεζόν

Newsroom
Οι «Peaky Blinders» καλούν τους θαυμαστές να συμμετάσχουν σε νέο διαγωνισμό εν όψει της έκτης σεζόν
Οι «Peaky Blinders» επιβεβαίωσαν έναν νέο διαγωνισμό για τους θαυμαστές ενόψει της έκτης σεζόν.

Η σειρά του BBC πρόκειται να επανέλθει για τον τελευταίο κύκλο φέτος και οι θαυμαστές έχουν τώρα την ευκαιρία να εκτελέσουν μια σειρά από εντολές από τους ίδιους τους «Peaky Blinders» από αυτήν την εβδομάδα.

Ειδικότερα ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της σειράς στο Instagram αναφέρει: «Τον επόμενο μήνα θα σας δοθεί μια σειρά από εντολές που πρέπει να εκτελέσετε, καθεμία πιο απαιτητική από την προηγούμενη. Αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά θα ανταμειφθείτε πολύ για τις προσπάθειές σας. Θα λαμβάνετε τις εντολές σας εδώ. Μόλις ολοκληρώσετε την καθεμία από αυτές, επιστρέψτε για να ξεκλειδώσετε την ανταμοιβή σας» αναφέρεται.

Ενώ η έκτη σεζόν θα είναι η τελευταία τηλεοπτική έξοδος για τον Κίλιαν Μέρφι και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, η ιστορία πρόκειται να συνεχιστεί στη μεγάλη οθόνη και σχεδιάζεται να μεταφερθεί στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τη μεταπολεμική περίοδο.

Σε συνέντευξή του στο Empire, ο δημιουργός της σειράς Στίβεν Νάιτ αποκάλυψε ότι επέστρεφε στα αρχικά του σχέδια να τελειώσει την ιστορία την αυγή του πολέμου, λέγοντας: «Ήταν πάντα η Βρετανία μεταξύ των πολέμων – πώς το μάθημα από έναν πόλεμο δεν μαθεύτηκε και επαναλήφθηκε».

Η σειρά διαδραματίζεται στην κομητεία των Δυτικών Μίντλαντς του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου η συμμορία των Peaky Blinders προσπαθεί να επιβάλει την επιρροή της στην περιοχή μέσω της δράσης των μελών της.

Ο Κίλιαν Μέρφι υποδύεται τον αρχηγό, Τόμας Σέλμπι, ο Πολ Άντερσον τον Άρθρουρ Σέλμπι και στον ρόλο του νεότερου της οικογένειας Φιν Σέλμπι εμφανίζεται ο Χάρι Κίρτον. Στη σειρά συμμετέχουν επίσης ο Τομ Χάρντι και η Άνια Τέιλορ Τζόι.