Θρίλερ στη Νέα Ιωνία: Διαρρήκτης εγκλωβίστηκε σε διαμέρισμα, μπούκαραν τα ΕΚΑΜ αλλά άφαντος ο δράστης

Newsroom
Θρίλερ στη Νέα Ιωνία: Διαρρήκτης εγκλωβίστηκε σε διαμέρισμα, μπούκαραν τα ΕΚΑΜ αλλά άφαντος ο δράστης
Συναγερμός έχει σημάνει στη Νέα Ιωνία καθώς ένας διαρρήκτης είχε εγκλωβιστεί σε διαμέρισμα (αστυνομικού) που εισέβαλε για να ληστέψει. Μπήκαν τα ΕΚΑΜ αλλά ο δράστης είχε διαφύγει. Έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ένα αστυνομικό θρίλερ, όπως βλέπουμε σε ταινίες, φαίνεται πως εκτυλίσσεται στη Νέα Ιωνία, καθώς ένας διαρρήκτης είχε εγκλωβιστεί στο διαμέρισμα που εισέβαλε για να κλέψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης εισέβαλε σε διαμέρισμα αστυνομικού και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εγκλωβίστηκε εντός της οικίας, στην οποία βρισκόταν και το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού που κατοικεί.

2

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα από ένα γείτονα που άκουσε θορύβους από το διαμέρισμα του αστυνομικού στην οδό Καποδιστρίου 94, δίπλα από γνωστό ζαχαροπλαστείο, με το κτίριο να κυκλώνεται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

2

Οι αστυνομικοί ανέβηκαν στο μπαλκόνι με τα όπλα στα χέρια ενώ κλήθηκαν και τα ΕΚΑΜ τα οποία φαίνεται πως «μπούκαραν» μέσα, ωστόσο ο δράστης είχε διαφύγει.

Γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του και η αστυνομία συστήνει προσοχή στους κατοίκους της περιοχής καθώς είναι πιθανόν ο δράστης να οπλοφορεί.