Ένταση στη Βουλή με Πολάκη, τού έκλεισαν το μικρόφωνο και αυτός δεν κατέβαινε από το βήμα (vid)

Newsroom
Ένταση στη Βουλή με Πολάκη, τού έκλεισαν το μικρόφωνο και αυτός δεν κατέβαινε από το βήμα (vid)
Ο Παύλος Πολάκης ξεκίνησε να μιλάει για την υπόθεση της Novartis και όχι για τον Αναπτυξιακό Νόμο με αποτέλεσμα ο προεδρεύων να του πει: «Δεν συμμορφώνεστε; Σας ανακάλεσα στην τάξη. Κλείστε το μικρόφωνο».

Ένταση υπήρξε ξανά στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της ομιλίας για τον Αναπτυξιακό Νόμο. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης, όπως είχε πει στον Άδωνι Γεωργιάδη, ξεκίνησε να αναφέρεται στο θέμα της Novartis, με αποτέλεσμα ο προεδρεύων να του ζητήσει να επιστρέψει στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν υπάκουσε, του έλεγε «μη μιλάτε πάνω μου» με αποτέλεσμα ο κ. Αθανασίου να του αφαιρέσει τον λόγο…

«Δεν συμμορφώνεστε; Σας ανακάλεσα στην τάξη. Σας ανακαλώ τον λόγο. Δεν γίνονται αυτά. Σας στέρησα τον λόγο. Κλείστε το μικρόφωνο, διακόπτεται η συνεδρίαση για πέντε λεπτά. Να κληθεί ο πρόεδρος για να υποβάλει μομφή κατά συναδέλφου εάν το κρίνει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασίου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης που καθόταν σκυφτός στις θέσεις της Κυβέρνησης και δεν κοίταγε καν τον Παύλο Πολάκη, έγραψε στο Twitter: «Ο κ. Πολάκης, παρά την διακοπή της συνεδριάσεως, καθώς κατά τον Πρόεδρο παραβίαζε τον κανονισμό, αρνείται να κατέβει από το βήμα και φωνάζει επί δεκάλεπτο μόνος του. Δεν έχω μιλήσει καθόλου. Λυπούμαι που δεν τον συγκρατούν και ένας βουλευτής και πρώην υπουργός γίνεται τόσο ρεζίλι».