Ο πιο τρομακτικός άντρας του κόσμου προκαλεί τον Ιρανό Hulk: «Φόρα τη μεγάλη πάνα σου, θα σε διαλύσω»

Newsroom
Ο πιο τρομακτικός άντρας του κόσμου προκαλεί τον Ιρανό Hulk: «Φόρα τη μεγάλη πάνα σου, θα σε διαλύσω»
Ο 39χρονος Martin Ford θα αναμετρηθεί με τον 30χρονο Sajad Gharibi στην «O2 Arena» στις 2 Απριλίου, σε έναν αγώνα που περιμένει πως και πως κάθε λάτρης των ρινγκ.

Είναι ο πιο τρομακτικός άνθρωπος του κόσμου και όχι άδικα και πλέον ο Martin Ford προκαλεί τον Ιρανό Hulk, πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση βαρέων βαρών, να «φορέσει τη μεγάλη πάνα του» γιατί θα «σε σφυροκοπήσω».

Ο 39χρονος Martin Ford θα αναμετρηθεί με τον 30χρονο Sajad Gharibi στην «O2 Arena» στις 2 Απριλίου, σε έναν αγώνα που περιμένει πως και πως κάθε λάτρης της πάλης.

Ούτε ο Ford ούτε ο Gharibi έχουν την εμπειρία να παλεύουν σε ρινγκ πυγμαχίας, αλλά ο Βρετανός bodybuilder έχει βαθύ υπόβαθρο προπόνησης στις μικτές πολεμικές τέχνες - ενώ προηγουμένως είχε υπογράψει στο Polish-MMA promotion KSW.

2

Τα κινηματογραφικά του κατορθώματα και τα social media στα οποία είναι πολύ ενεργός «ανεβάζοντας» τα προγράμματα γυμναστικής του και τη διατροφή του τον έχουν κάνει αρκετά αναγνωρίσιμο αλλά θέλει να προσθέσει στο ρεπερτόριο του και τις μάχες σε ρινγκ.

Ενόψει αυτής με τον Ιρανό Hulk έδωσε συνέντευξη στην Daily Star και είπε πως ο αντίπαλός του θα έχει μια πολύ δύσκολη νύχτα καθώς θα τον σφυροκοπήσει.

«Δεν θεωρώ ότι αυτός ο τύπος έρχεται εδώ και έχει ένα σχέδιο το οποίο μπορεί να τηρήσει. Και ακόμα κι αν το κάνει, ειλικρινά δεν νομίζω ότι δουλεύει τόσο σκληρά όσο εγώ. Δεν νομίζω ότι έχει την κίνησή μου, την ταχύτητά μου και τη δύναμη. Θα είναι ένας αγώνας για να του κλείσω το στόμα».

2

Ωστόσο, ο Ford είπε, ότι δεν θα προσπαθήσει να τον εξουδετερώσει με τη μία, καθώς «θέλω να κάνω μια παράσταση όπου οι άνθρωποι μπορούν να εκτιμήσουν πόσο έχω δουλέψει για αυτό».

Όταν ρωτήθηκε αν είχε αναλύσει βίντεο από τον αντίπαλό του, αφού γέλασε είπε: «Για να είμαι ειλικρινής τι υπάρχει για ανάλυση; Θα πολεμήσω αυτό που θα έχω είναι μπροστά μου».