Εργαζόμενη τα χώνει στον διευθυντή και παραιτείται: «Ανοίγω το μαγαζί σου κάθε μέρα και μετά μου φέρεσαι έτσι; Τελείωσα» (vid)

Newsroom
Εργαζόμενη τα χώνει στον διευθυντή και παραιτείται: «Ανοίγω το μαγαζί σου κάθε μέρα και μετά μου φέρεσαι έτσι; Τελείωσα» (vid)
Viral έχει γίνει ένα βίντεο με μια εργαζόμενη από τα Subway που μιλάει με τον διευθυντή της, του τα λέει ένα χεράκι και μετά παραιτείται.

Είναι η στιγμή που η Ava φορώντας τη στολή της «Subway» (σ.σ. διάσημο σαντουιτσάδικο στις ΗΠΑ) και μιλάει στο τηλέφωνο με τον διευθυντή της. Ένας συνάδελφος της την τραβάει βίντεο το οποίο έχει γίνει viral και απαριθμεί πάνω από 1,2 εκατομμύρια likes.

Για ποιον λόγο; Γιατί τα.. χώνει στον διευθυντή της και στη συνέχεια του λέει «παραιτούμαι!».

«Το παίρνω αυτό με λάθος τρόπο… Είμαι… Είμαι προσβεβλημένη και πληγωμένη. Θα ήθελα να καταλάβεις ότι σήμερα θα είναι η τελευταία μου μέρα», ακούγεται να λέει η Ava στο βίντεο αρχικά.

Στη συνέχεια της συζήτησης που έχει με τον Διευθυντή της, ακούγεται να λέει: «Με ρωτάς ποιο είναι το πρόβλημα; Ξέρω ότι δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Ξέρω δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Απάντησε σε μένα και πες μου, «συγγνώμη για αυτό, θα το συζητήσουμε αύριο», αλλά δεν μπορείς καν να το πεις αυτό».

Στη συνέχεια, η Ava σχολιάζει πώς ανοίγει το κατάστημα και ότι δεν πιστεύει πως της φέρονται δίκαια: «Λοιπόν ποια είμαι εγώ; Τι είμαι για σένα; Ανοίγω το μαγαζί σου κάθε μέρα και μετά μου φέρεσαι έτσι. Όχι, δεν θα το συζητήσουμε αύριο. Τελείωσα, Τελείωσα…»! Η Ava μάλιστα αναφέρει στον Διευθυντή της και την αμοιβή που παίρνει, λέγοντας «και όλα αυτά για μια αμοιβή σκ…α».

Στο βίντεο ακούγεται μάλιστα πως είχε υπάρξει και μια διαμάχη για τη μάσκα, με την Ava να λέει: «Φοράω τη μάσκα μου συνέχεια… Επειδή μια φορά την είχα κατεβάσει, γιατί ένας πελάτης δεν με άκουγε, μου ρίχνεις όλο το φταίξιμο. Φοράω τη μάσκα μου κάθε μέρα, τη φοράω κάθε μέρα και δεν αναπνέω και ιδρώνω και βγάζω σπυράκια από αυτές τις ηλί..ες μάσκες που φοράω κάθε μέρα για σένα».

Η τηλεφωνική της επικοινωνία με τον Διευθυντή της τερματίζεται με την Ava να του λέει: «Ευχαριστώ για τίποτα»!

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο βίντεο θετικά και υπερασπίστηκε την Ava, με έναν χρήστη να της γράφει «μπράβο σου που υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου!», ενώ ένας άλλος σχολίασε χαρακτηριστικά: «Όταν έχεις περισσότερες ικανότητες μάνατζερ από… τον μάνατζερ»!