Πέρασα τον χιονιά παρέα με τα Virtuals+

Newsroom
Πέρασα τον χιονιά παρέα με τα Virtuals+
Τσάι, σούπα και εικονικά ματς κάτω από την κουβέρτα.

Ήμουν από τους τυχερούς που η κακοκαιρία «Ελπίδα» τους βρήκε στο σπίτι. Τη Δευτέρα (24/1) λίγο πριν κάνω το πρωινό μου ντουζ για να πάω στη δουλειά, με ενημέρωσαν από το γραφείο πως θα κάναμε τηλεργασία. Από το πρωί το χιόνι είχε αρχίσει να πέφτει πυκνό στην Αττική και δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρουμε να αποκλειστούμε στα γραφεία της Αγίας Παρασκευής.

Βγήκα από το μπάνιο, έβαλα ξανά τις πυτζάμες και άνοιξα το laptop. Λόγω των συνθηκών τα εταιρικά email ήταν λιγοστά, οπότε άρχισα να ψάχνω στο ίντερνετ το πώς θα περνούσα τις επόμενες μέρες μιας και από ό,τι έβλεπα από το μπαλκόνι ο χιονιάς είχε έρθει για να μείνει. Μόλις το μάτι μου έπεσε πάνω στα Virtual Sports του Pamestoixima.gr, κατάλαβα αμέσως τι θα έκανα από τις έξι και μετά που θα σχολούσα και τυπικά, αφού τα νέα Virtuals+ μου πρόσφεραν πολλές στοιχηματικές επιλογές για 21 εικονικά αθλήματα όπως Virtual ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, ιππoδρομίες, κυνοδρομίες, αγώνες φόρμουλας και αγώνες ποδηλάτου.

,

Για όσους δεν έχουν έρθει μέχρι σήμερα σε επαφή με τα Virtual Sports του Pamestoixima.gr, να εξηγήσω πως προκείται για πάνω από 1.000 virtual αγώνες που διεξάγονται με συνεχή ροή μέσα στο 24ωρο και έχουν τόσο καλά γραφικά και περιγραφή που θα σε κάνουν να πεταχτείς από τον καναπέ για να πανηγυρίσεις κάποιο γκολ στο τελευταίο λεπτό ή ένα μεγαλειώδες κάρφωμα.

Αν δεν έχεις πειστεί ακόμα να τα δοκιμάσεις να προσθέσω πως περιλαμβάνουν όλα τα διάσημα παιχνίδια των κορυφαίων παρόχων παγκοσμίως όπως Greek Matchday, English Matchday, Football Greek Single, Football Greek League, Football English League, Football Italian League και NBA last 60, δίνοντάς σου πλήθος στοιχηματικών επιλογών, όπως να δημιουργήσεις παρολί, συνδυάζοντας παιχνίδια από διαφορετικά σπορ, αλλά και να κάνεις cash out έως την έναρξή τους. Πάμε να δούμε μερικά παιχνίδια αναλυτικότερα.

Τα πραγματικά στιγμιότυπα της Super League

,

Έξι ακριβώς είχα σχολάσει. Έξι και πέντε είχα ποντάρει over 2.5 γκολ σε ένα AEK-ΠΑΟΚ και περίμενα να ξεκινήσει. Δευτερόλεπτα αργότερα βλέπω τον Λιβάγια να παίρνει την μπάλα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και με ένα δυνατό συρτό σουτ να ανοίγει το σκορ για τους κτρινόμαυρους. Το ημίχρονο μένει στο 1-0 και στο 65’ ο Κλαόυς κάνει κεφαλιά από την μικρή περιοχή και η μπάλα καρφώνεται στα δίχτυα. Ο χρόνος περνά βασανιστικά αργά με χαμένες φάσεις και από τις δύο πλευρές, ώσπου στο 90’ ο ΠΑΟΚ κερδίζει πέναλτι. Το χτυπάει ο Σαλπιγγίδης και μέσα!

Όχι, η παραπάνω παράγραφος δεν είναι δημιούργημα της φαντασίας μου, απλώς τα νέα Virtuals+ σου δίνουν τη δυνατότητα μέσω της soccerbet league να παρακολουθείς φάσεις από πραγματικούς αγώνες του παρελθόντος σε σχολιασμό Αντώνη Κατσαρού. Εξαιρετικά και τα matchday της Inspired όπου μπορείς να συνδυάσεις αγορές, ενώ στο ίδιο επίπεδο κινούνται και τα instant virtuals της Golden Race στα οποία βρίσκεις πρωταθλήματα και τουρνουά με δυνατότητες παρολί και συστημάτων.

To Last 60΄ του ΝΒΑ

,

Το επόμενο διήμερο μας βρήκε σε αργία, οπότε το laptop μου πήρε φωτιά με τα Virtuals+ και κυρίως με το Last 60’ του ΝΒΑ. Παρακολούθησα τα συναρπαστικά τελευταία λεπτά με πραγματικά στιγμιότυπα δεκάδων αγώνων του ΝΒΑ με buzzer beater τρίποντα του Stephen Curry και του Damian Lillard από τα οχτώ μέτρα, αλλά δυστυχώς και χαμένα σουτ από το ζωγραφιστό από Kawhi Leonard και Khris Middleton. Στα διαλείμματα παρακολουθούσα το μπάσκετ της playtech με γραφικά που φέρνουν σε NBA2K και μεγάλες ατάκες στην περιγραφή από τον Ρήγα Δάρδαλη.

Το τένις

,

Με το Australian Open να φτάνει στην κορύφωσή του και τον Τσιτσιπά να ετοιμάζεται για τον ημιτελικό με τον Μεντβέντεφ, ολοκλήρωσα το διήμερο της αργίας με τους αγώνες του σχεδόν αληθινού τένις της playtech.

Oμολογώ πως δεν τα πήγα εξίσου καλά με αυτούς του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ μιας και δεν είμαι καλός γνώστης του συγεκριμένου αθλήματος, ωστόσο έμαθα όλους τους κανόνες και απέκτησα τα εφόδια για να παρακολουθήσω με άνεση τα τελικά τους τελικούς του Australian Open.

Mπορεί μέσα στο παραπάνω τριήμερο να μην πρόλαβα να αξιοποιήσω όλες τις επιλογές των Virtuals+, παρ’ όλα αυτά είναι σίγουρο πως θα επιστρέψω για να δοκιμάσω τις γνώσεις και την τύχη μου σε αγώνες από Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Γαλλία, Τσάμπιονς Λιγκ, Παγκόσμιο Κύπελλο, ΝΒΑ και NFL της Inspired, της Playtech, της Highlight και της Golden Race, ενώ η τελευταία προσφέρει τη δυνατότητα να ποντάρεις σε μια ολόκληρη σεζόν τόσο σε ποδόσφαιρο όσο και μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, κάθε ομάδα πρέπει να παίξει με κάθε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος εντός και εκτός έδρας κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης σεζόν. Τα παιχνίδια αυτά διεξάγονται σε έναν αριθμό (φανταστικών) εβδομάδων, έτσι ώστε σε κάθε εβδομάδα να παίζεται ένα διαφορετικό σύνολο παιχνιδιών. Πρόκειται για ένα στιγμιαίο (Instant) παιχνίδι, οπότε τα βίντεο των αγώνων ξεκινούν αμέσως μετά την τοποθέτηση και την εγγραφή των στοιχημάτων. Εκτός από τη δυνατότητα προβολής του αγώνα ή των αγώνων στους οποίους έχεις τοποθετήσει ένα στοίχημα, σου δίνεται η δυνατότητα επίσης να βλέπεις όλα τα βίντεο ποδοσφαίρου που συμβαίνουν ανά πάσα στιγμή.

Περιμένω πώς και πώς να επιστρέψω στα νέα Virtual Sports του Pamestoixima.gr και να δοκιμάσω τις ικανότητές μου σε βάθος σεζόν.