Το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και μπάσκετ με τους αγώνες των «αιωνίων» για την EuroLeague στο Novasports!

Newsroom
Το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και μπάσκετ με τους αγώνες των «αιωνίων» για την EuroLeague στο Novasports!
Μην χάσετε (27-31/1) το ντέρμπι της Τούμπας και ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης για την SuperLeague Interwetten, Κύπελλο Γαλλίας με Παρί Σεν Ζερμέν – Νις, ντέρμπι κορυφής στην Jupiler ProLeague, EuroLeague με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, NCAA κι άλλα πολλά!

Το ντέρμπι της Τούμπας, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, συναρπαστικές ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις από τα γήπεδα της Γαλλίας, του Βελγίου, της Αγγλίας, της Ισπανίας και φυσικά το μπάσκετ έρχονται αποκλειστικά στο γήπεδο του Novasports! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου από την Πέμπτη27Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 31Ιανουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουνζωντανά και αποκλειστικάσυναρπαστικούς ποδοσφαιρικούς αγώνεςαπό την ελληνική SuperLeagueInterwettenμε τα φώτα να στρέφονται στο μεγάλο ντέρμπι, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, αλλά και στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης. Το Novasports την Κυριακή 30/1 από νωρίς (17:00) θα βάλει τους φιλάθλους στο κλίμα του μεγάλου αγώνα της Τούμπας, μέσα από την εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών», με ρεπορτάζ, αναλύσεις, καλεσμένους και όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, στις 19:30 θα ακολουθήσει η μετάδοση του ντέρμπι και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα επιστρέψει η αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων, «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Για τους φαν του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στη Γαλλία, η αγωνιστική δράση περιλαμβάνει αναμετρήσεις για την φάση των «16» του Κυπέλλου με το ενδιαφέρον να στρέφεται στους αγώνες Παρί Σεν Ζερμέν – Νις (31/1, 22:15), Μαρσέιγ – Μονπελιέ (29/1, 22:00) και Λανς – Μονακό (30/1, 22:00). Στο Βέλγιο υπάρχει πλήρη αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Jupiler ProLeague με δύο αγωνιστικές και το ντέρμπι κορυφής Κλαμπ Μπριζ – Σεν Ζιλουάζ (27/1, 2:45) να δεσπόζει στην 24η αγωνιστική και το ντέρμπι Σεν Ζιλουάζ – Άντερλεχτ (30/1, 14:30) στην 25η αγωνιστική. Το δικό τους ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις στην συναρπαστική EFL Championship Αγγλίας, αλλά και στην ισπανική La Liga Smart Bank.

Το μπάσκετ και αυτή την εβδομάδα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο παρκέ του Novasports με την EuroLeague και τους αγώνες των ελληνικών ομάδων, Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας (27/1, 21:00) και Παναθηναϊκός – Μπασκόνια (28/1, 21:00), αλλά και με το NCAA και την Lega Serie A.

Και φυσικά το πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα του Novasports πλαισιώνουν οι εκπομπές «Match day Live» με τον Αποστόλη Λάμπο, «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Λίλα Κουντουριώτη και «Monday Football Club» με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Γιάννη Πάγκο στο Novasports Prime! Παράλληλα, μέσα από την εκπομπή «Playmakers» με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και την υπόλοιπη top δημοσιογραφική ομάδα του Novasports, θα υπάρχει πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις, σχόλια, συνεντεύξεις, στατιστικά και εκλεκτοί καλεσμένοι για την EuroLeague.