Όλα λάθος: Εκχιονιστικό στο Κλίβελαντ προκάλεσε 40 τρακαρίσματα (vids)

Newsroom
Όλα λάθος: Εκχιονιστικό στο Κλίβελαντ προκάλεσε 40 τρακαρίσματα (vids)
Το χιόνι που μάζευε εκτοξεύονταν μαζί με λάσπη πάνω στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων από το αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλαπλά ατυχήματα και 12 τραυματίες από αυτά.

Για καλό βγήκε στους δρόμους, αλλά τα έκανε μαντάρα. Και ευτυχώς που δεν υπήρξαν και χειρότερα γιατί όπως θα δείτε δεν ήθελε και πολύ. Παγετό και χιόνια έχουν και σε πολλές Πολιτείες στις ΗΠΑ, όπως στο Κλίβελαντ.

Τα εκχιονιστικά βγήκαν στους δρόμους για να τους «ανοίξουν», ωστόσο εδώ έγινε ένα παρ΄ολίγο μοιραίο λάθος. Το εκχιονιστικό που είναι στο αντίθετο ρεύμα, θα έπρεπε να είχε υπολογίσει καλύτερα που θα ρίχνει το χιόνι που μαζεύει, καθώς αυτό έπεφτε στο αντίθετο ρεύμα.

Τα διερχόμενα αμάξια λοιπόν, στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τις πόλεις Τουρνπάικ με το Σαντάνσκι στην Πολιτεία του Οχάιο, δέχονταν στα ξαφνικά χιόνι και λάσπη στο παρμπρίζ τους με αποτέλεσμα να μην έχουν ορατότητα και να παρεκκλίνουν από τον δρόμο.

Σύμφωνα με το Cleveland News από το περιστατικό υπήρξαν 12 ελαφρά τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Σε ένα δεύτερο βίντεο φαίνονται σε ένα πάρκινγκ όλα τα αυτοκίνητα που έχουν υποστεί ζημιές από το λάθος του εκχιονιστικού ενώ ήδη ξεκίνησε έρευνα για τον οδηγό που εργάζεται εκεί από το 2015, ώστε να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή είχε κάνει χρήση ουσιών. Φυσικά, τέθηκε σε προσωρινή αργία μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.