Καλώδια της ΔΕΗ «πυροτεχνήματα» και τρόφιμα στα χιόνια για να μη χαλάσουν: Πρωτόγονες καταστάσεις στο Κάτω Χαλάνδρι (vids)

Newsroom
Καλώδια της ΔΕΗ «πυροτεχνήματα» και τρόφιμα στα χιόνια για να μη χαλάσουν: Πρωτόγονες καταστάσεις στο Κάτω Χαλάνδρι (vids)
Οι κάτοικοι στο Κάτω Χαλάνδρι έφτασαν στο σημείο να βγάλουν τα τρόφιμά τους στο χιόνι, έξω στο μπαλκόνι, για να διατηρηθούν.

Τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση από την κακοκαιρία «Ελπίς» είναι πάρα πολλά σε αρκετές περιοχές της Αττικής, με τους πολίτες να ζουν υπό αντίξοες συνθήκες για πάνω από δύο μέρες. Πολλά νοικοκυριά έχουν μείνει για περίπου 30 ώρες χωρίς ρεύμα εν μέσω ολικού παγετού, μην έχοντας τη δυνατότητα να ζεσταθούν αλλά και να διατηρήσουν τα τρόφιμά τους.

Οι κάτοικοι στο Κάτω Χαλάνδρι μάλιστα και δη στην οδό Κιλκίς έφτασαν στο σημείο να βγάλουν τα τρόφιμά τους στο χιόνι, έξω στο μπαλκόνι, για να διατηρηθούν και να μη χαλάσουν έξω από το ψυγείο, από τη στιγμή που δεν λειτουργεί το ψυγείο λόγω διακοπής ρεύματος. Αυτό συμβαίνει και στις οδούς Εσπερίδων, Ζωοδόχου Πηγής, Κεφαλληνίας κ.α.

2

Είναι δε χαρακτηριστικά τα βίντεο που έχουν ανεβάσει στη σελίδα στο Facebook, Κάτοικοι Κάτω Χαλανδρίου με τα καλώδια της ΔΕΗ να κόβονται και να προκαλούν σπινθήρες, ενώ πολλοί καταγγέλουν πως μετά από τόσες ώρες δεν έχει περάσει συνεργείο για τις βλάβες, με αποτέλεσμα η διαμονή τους χωρίς ρεύμα να παρατείνεται.