Πιτσιρικάς 2 ετών παρήγγειλε από το κινητό της μαμάς του έπιπλα 1.800 ευρώ (vid)

Newsroom
Πιτσιρικάς 2 ετών παρήγγειλε από το κινητό της μαμάς του έπιπλα 1.800 ευρώ (vid)
Οι γονείς από το Νιου Τζέρσεϊ αντιμετώπισαν με χιούμορ την κατάσταση.

Ένα δίχρονο αγοράκι στις ΗΠΑ έβαλε τη μητέρα του στα… έξοδα καθώς πήρε το τηλέφωνό της και κατάφερε να κάνει ψώνια αξίας 1.800 ευρώ. Η μητέρα έμεινε έκπληκτη όταν ανακάλυψε ότι ο μικρούλης είχε παραγγείλει έπιπλα.

Η Madhu Kumar από το Νιου Τζέρσεϊ είχε δημιουργήσει στο κινητό της ένα καλάθι αγορών με αντικείμενα που χρειαζόταν. Όταν άρχισαν να φτάνουν στο σπίτι τεράστια δέματα, τα οποία καλά καλά δεν χωρούσαν να περάσουν από την πόρτα, άρχισε να ρωτάει τον σύζυγό της και τα μεγαλύτερα παιδιά της αν είχαν ιδέα.

Λίγο αργότερα ανακάλυψε ότι ο 2χρονος γιος της ήταν ο υπεύθυνος γι αυτές τις αγορές. «Είναι τόσο μικρός και χαριτωμένος που γελάσαμε όταν ανακαλύψαμε ότι εκείνος παρήγγειλε όλα αυτά τα πράγματα. Δεν είμαι θυμωμένη με όλες αυτές τις αγορές που έκανε, διότι τα περισσότερα αντικείμενα που αγόρασε είναι χρήσιμα», ανέφερε η μητέρα.

«Είναι πραγματικά δύσκολο να πιστέψω ότι έκανε κάτι τέτοιο, αλλά συνέβη. Χρειαζόμουν πάντως, μερικά από αυτά τα αντικείμενα που αγόρασε», πρόσθεσε η μαμά του μικρού.

Πάντως, οι γονείς του είναι αποφασισμένοι να βάλουν πιο ασφαλείς κωδικούς από εδώ και πέρα στα κινητά τους τηλέφωνα. «Θα βάλουμε ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης ή αναγνώριση προσώπου, ώστε όταν παίρνει τα τηλέφωνά μας να μην μπορεί να τα ξεκλειδώσει», είπε από την πλευρά του ο πατέρας.

Το ζευγάρι τώρα περιμένει να παραλάβει όλα τα αντικείμενα που παρήγγειλε ο μικρός, έτσι ώστε να τα επιστρέψει στην εταιρεία από την οποία αγοράστηκαν. Η εταιρεία τους διαβεβαίωσε ότι θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων. Κάποια από αυτά που χρειάζονται θα τα κρατήσουν.