Τσιμιτσέλης για Ολυμπιακό: «Όταν χάνει στεναχωριέμαι πολύ… Συνήθως δεν χάνει» (vids)

Newsroom
Τσιμιτσέλης για Ολυμπιακό: «Όταν χάνει στεναχωριέμαι πολύ… Συνήθως δεν χάνει» (vids)
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος».

Καλεσμένος στην (ακόμα μία) πετυχημένη εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο Άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (25/1) ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος φυσικά μίλησε και για τη «μεγάλη του αγάπη», πέραν της Κατερίνας Γερονικολού και της κόρης του φυσικά.

Μιλάμε για τον Ολυμπιακό. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν έχει κρύψει ότι στηρίζει τον Ολυμπιακό, όποτε μπορεί πηγαίνει και από κοντά και παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα, οπότε στο κλείσιμο της εκπομπής ρωτήθηκε από τον Θοδωρή Βαμβακάρη…

Βαμβακάρης: Όταν χάνει ο Ολυμπιακός τι κάνεις;
Τσιμιτσέλης: Στεναχωριέμαι, πολύ…
Βαμβακάρης: Πως αντιδράς;
Τσιμιτσέλης: Συνήθως δεν χάνει…

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, μίλησε για τον ψιλοτσακωμό που είχε με την Κατερίνα Γερονικολού για τους… καφέδες αλλά και την κριτική που δεν δέχεται εύκολα από το ταίρι του σε σχέση με εκείνη. Σε μια παραγωγή του στο θέατρο είχε κανονίσει κάθε πρωί να πηγαίνουν καφέδες για όλους στο συνεργείο, ωστόσο μια μέρα αυτό δεν έγινε. «Αντί να ασχοληθώ με δεκάδες πράγματα που είχα στο κεφάλι μου εγώ ασχολιόμουν με το γιατί δεν είχαν πάει καφέδες στο συνεργείο. Εκεί η Κατερίνα θύμωσε γιατί εγώ ασχολιόμουν με αυτό και όχι με τα σοβαρά θέματα».

Παράλληλα είπε πως η σύντροφός του δέχεται εύκολα την κριτική που θα της κάνει για τη δουλειά, σε αντίθετη με αυτόν που «με τα κόπων και βασάνων θα παραδεχθώ τα λάθη μου», ενώ είπε πως δεν θα είχε πρόβλημα να πάει στο Μεσολόγγι και να ψαρεύει, όπως έκανε με τον πατέρα του μικρός. «Δεν το θέλω, αλλά αν δεν είχα άλλη λύση φυσικά και θα το έκανα».

Μίλησε βέβαια και για τα όσα συγκλονίζουν τον καλλιτεχνικό χώρο και το κίνημα #MeToo, λέγοντας πως δεν θα έπρεπε να ξεχαστούν όλα αυτά σε λίγα χρόνια και να υπάρχει τρόπος να τα υπενθυμίζουν συνέχεια. ανέφερε δε, πως είχε συζητήσει με την Κατερίνα Γερονικολού τις καταγγελίες που είχε κάνει η ίδια και τόνισε πως αν ήταν τότε μαζί, ενδεχομένως να μην είχε λάβει τέτοια συμπεριφορά γιατί το άτομα της εξουσίας, θα γνώριζε ότι υπάρχει αυτός στη μέση (σ.σ. Ο Τσιμιτσέλης) και… δεν τον παίρνει!