Μπάχαλο στην Αττική Οδό: Απίστευτη διαδικασία για την παραλαβή οχήματος (vid)

Newsroom
Μπάχαλο στην Αττική Οδό: Απίστευτη διαδικασία για την παραλαβή οχήματος (vid)
Σε Γολγοθά έχει μετατραπεί η παραλαβή αυτοκινήτων από την Αττική Οδό για τους οδηγούς.

Ένα μπάχαλο επικρατεί στην Αττική Οδό με τους οδηγούς που σπεύδουν να παραλάβουν τα οχήματά τους, που εγκλωβίστηκαν στα χιόνια από την κακοκαιρία «Ελπίς».

Οι οδηγοί που σπεύδουν να παραλάβουν τα οχήματά τους, αρχικά παίρνουν το αποδεικτικό που είχαν χρησιμοποιήσει για να μπουν στην Αττική Οδό και στη συνέχεια παίρνουν τα αυτοκίνητά τους.

Ωστόσο, πρόκειται για μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία αφού πρόκειται για περίπου 500 αυτοκίνητα που είναι παρατημένα στην Αττική Οδό. Οι άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού θα πρέπει να φτυαρίσουν το χιόνι γύρω από τα αυτοκίνητα, στη συνέχεια να έρθουν οι ιδιοκτήτες τους και να πιστοποιήσουν ότι είναι δικά τους.

Επιπλέον κάποια από τα αυτοκίνητα που δεν παίρνουν μπροστά θα χρειαστούν βοήθεια, έτσι ώστε να καταφέρουν να βγουν στο στεγνό κομμάτι του δρόμου. Στη συνέχεια θα πρέπει να οδηγηθούν στις διαθέσιμες εξόδους για να μπουν σε ανοιχτό οδικό άξονα.

Η διαδικασία αυτή αναμένεται να πάρει πολλές ώρες και η ταλαιπωρία των οδηγών θα είναι μεγάλη. Μάλιστα, υπήρχαν οδηγοί που έκαναν 5 χιλιόμετρα με τα πόδια και με φτυάρια στα χέρια προκειμένου να φτάσουν στο σημείο που είχαν αφήσει τα αυτοκίνητά τους.