Ο Καλλιάνος «άδειασε» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο: «Αυτό που περιμέναμε να έρθει… ήρθε» (vid)

Newsroom
Ο Καλλιάνος «άδειασε» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο: «Αυτό που περιμέναμε να έρθει… ήρθε» (vid)
Ο μετεωρολόγος του MEGA, Γιάννης Καλλιάνος αλλά και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έδωσε τη δική του απάντηση στις αιχμές του Γιάννη Οικονόμου.

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου είπε πως «δεν υπήρχε πρόβλεψη για τέτοιας έντασης φαινόμενα», αφήνοντας αιχμές για τους μετεωρολόγους, ωστόσο μετά τον διευθυντή της ΕΜΥ Θεόδωρο Κολυδά απάντησε και ο Γιάννης Καλλιάνος και έχει αξία η τοποθέτησή του γιατί θυμίζουμε είναι Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Γιάννης Καλλιάνος ήταν ξεκάθαρος λοιπόν στο Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο για το ακριβές των προβλέψεων από όλους τους μετεωρολόγους, σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ανέφερε αναλυτικά: «Όλοι οι μετεωρολόγοι, όλες αυτές τις μέρες έδωσαν με όλες τους τις δυνάμεις και με πλήρη ανάλυση, αυτό που περιμέναμε να έρθει και πράγματι ήρθε, άρα δεν χρειάζεται να απαντήσω παραπάνω. Νομίζω και εσύ ο ίδιος το βίωσες και οι τηλεθεατές στο Mega. Τουλάχιστον προσωπικά εγώ έδωσα μια σκληρή μάχη, βήμα βήμα το πηγαίναμε εδώ και αρκετές μέρες για να πέσουμε μέσα ακόμα και στην ώρα για να είναι ενήμεροι οι τηλεθεατές μας. Νιώθω προσωπικά δικαιωμένος.

Ήταν ξεκάθαρο αυτό που έδειχναν τα προγνωστικά μοντέλα δύσκολα θα πέφταμε έξω. Τώρα αν είπαν οι μετεωρολόγοι ότι θα ξεκινούσαν οι χιονοπτώσεις στις 9 το πρωί και ξεκίνησαν στις 7… αλλά σε γενικές γραμμές, απ’ όλους τους συναδέλφους σε όλα τα κανάλια είχε δοθεί το στίγμα της συγκεκριμένης κακοκαιρίας, η οποία φαινόταν πως θα ήταν πάρα πολύ ισχυρή, πάρα πολύ δυνατή όπως και έγινε δυστυχώς.

Ταλαιπωρήθηκαν πάρα πολλοί άνθρωποι. Αν μπορώ να ζητήσω από την πλευρά μου, ως μέλος αυτής της κυβέρνησης, ως ένας από τους 157 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, συγγνώμη – δεν νομίζω ότι ευθύνομαι κάπου-αλλά να ζητήσω συγγνώμη με όλη μου την καρδιά.