Καταγγελία από εγκλωβισμένο οδηγό: Ο εργοδότης του αξιώνει τα 2.000 από την Αττική Οδό γιατί το αυτοκίνητο είναι εταιρικό

Newsroom
Καταγγελία από εγκλωβισμένο οδηγό: Ο εργοδότης του αξιώνει τα 2.000 από την Αττική Οδό γιατί το αυτοκίνητο είναι εταιρικό
Άμεσα να βρεθεί λύση σε αυτό το μπέρδεμα, καθώς η Αττική Οδός θα αποζημιώσει ανά όχημα και όχι ανά οδηγό και οι… πονηροί κοιτάνε να επωφεληθούν.

Η συγκεκριμένη κίνηση θυμίζει λίγο τις παγαποντιές που γίνονται με τα «δώρα», που πονηροί εργοδότες τα καταβάλουν για να γλιτώσουν το αυτόφωρο και μετά με απειλές τα ζητάνε πίσω. Τα πανούργα μυαλά ήδη δούλεψαν όπως φαίνεται, με τη γνωστοποίηση ότι θα καταβληθούν 2.000 ευρώ από την Αττική Οδό στους εγκλωβισμένους οδηγούς.

Όπως καταγγέλεται, εργοδότης αξιώνει την αποζημίωση των 2.000 ευρώ από τον εργαζόμενό του που εγκλωβίστηκε για ώρες μέσα στο ψύχος, γιατί το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε είναι της εταιρείας. Τι κι αν είναι ο εργαζόμενος ήταν εγκλωβισμένος για 30 ώρες; Οι πονηροί φαίνεται πως βρήκαν «παραθυράκι».

Κι αυτό γιατί, η Αττική Οδός διευκρινίζει πως η αποζημίωση θα δοθεί ανά όχημα και όχι ανά οδηγό. Θα πάρουν δηλαδή οι κάτοχοι των πινακίδων τις αποζημιώσεις και όχι αυτοί που οδηγούσαν τα αυτοκίνητα και ήταν οι πραγματικά εμπλεκόμενοι.

Ένα μπέρδεμα μεγάλο, που θα πρέπει άμεσα να λυθεί, να διερευνηθεί ώστε να απονεμηθεί «δικαιοσύνη» και όχι να λάβουν οι πονηροί αντί των πραγματικά εξουθενωμένων, σωματικά και ψυχολογικά από αυτή τη δοκιμασία.