Απίστευτο τρολάρισμα από εγκλωβισμένο οδηγό: «Οι οδηγοί φταίμε, είμαστε άχρηστοι και ανίκανοι, όλα τα άλλα λειτουργούν άψογα» (vid)

Newsroom
Απίστευτο τρολάρισμα από εγκλωβισμένο οδηγό: «Οι οδηγοί φταίμε, είμαστε άχρηστοι και ανίκανοι, όλα τα άλλα λειτουργούν άψογα» (vid)
Εγκλωβισμένος οδηγός έδωσε την καλύτερη απάντηση για το χάος που επικράτησε…

Η αγανάκτηση και η οργή κυρίως των εγκλωβισμένων οδηγών στην Αττική Οδό, αλλά και σε κεντρικούς λεωφόρους της Αττικής, από την κακοκαιρία «Ελπίς», ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς αυτό που συνέβη εν έτη 2022, με τους μετερεωλόγους να έχουν προειδοποιήσει εγκαίρως και το κράτος να ποζάρει τα εκχιονιστικά θηρία, χαρακτηρίζεται τουλάχιστον ντροπή και κοροϊδία.

Όσο όμως θυμός και αγανάκτηση ξεχειλίζει, καμιά φορά, τα λες όλα απολύτως ήρεμα με σύνεση και με τα σωστά λόγια. Ούτε με φωνές ούτε με ύβρεις. Όπως έκανε στο παρακάτω βίντεο του ANT1 ένας εγκλωβισμένος οδηγός.

Η κάμερα του ΑΝΤ1 στο πλαίσιο του ρεπορτάζ τον πλησίασε και ερωτηθείς από τη δημοσιογράφο για το τι τελικά φταίει που έχουν μείνει τόσες ώρες εγκλωβισμένοι αυτός είπε:

«Εμείς οι οδηγοί. Γιατί είμαστε άχρηστοι, είμαστε ανίκανοι, δεν ξέρουμε να οδηγούμε. Γιατί όλα τα άλλα λειτουργούν τέλεια, άψογα. Η Αττική Οδός; Το Κράτος; Η Περιφέρεια; Όλοι είναι σωστοί και τέλειοι. Ποιοι φταίνε; Εμείς οι πολίτες, η ατομική ευθύνη».

Η καλύτερη απάντηση που περιγράφει τη θλιβερή πραγματικότητα.