Κερδίζει χιλιάδες δολάρια την εβδομάδα, «φλερτάροντας με γυναίκες, μόνο και μόνο για να δοκιμάσει πόσο πιστές είναι

Newsroom
 Κερδίζει χιλιάδες δολάρια την εβδομάδα, «φλερτάροντας με γυναίκες, μόνο και μόνο για να δοκιμάσει πόσο πιστές είναι
Άντρες τον πληρώνουν για να δοκιμάσει μέσα από μηνύματα, αν οι κοπέλες τους, είναι πιστές ή του δίνουν τον αριθμό τους.

Ο Xavier Long, είναι ένας ένας 20χρονος άνδρας από την Αλαμπάμα και μάλλον έχει βρει τη δουλειά του μέλλοντος. Ισχυρίζεται ότι αμείβεται με πολλές χιλιάδες δολάρια την εβδομάδα από άνδρες που τον βάζουν να φλερτάρει τις γυναίκες τους, μόνο και μόνο για να διαπιστώσουν αν είναι πιστές. Σατανικό…

Ο Long φλερτάρει με μηνύματα με τις κοπέλες και ενημερώνει τα αγόρια τους, για το κατά πόσο ανταποκρίνονται. Έτσι έχει φτάσει να κερδίζει ακόμα και 2.000 δολάρια την εβδομάδα. Είδε λοιπόν πως είναι πιο προσοδοφόρα «δουλειά» από την κανονική εργασία του, με αποτέλεσμα να την παρατήσει και να ασχολείται μόνο με αυτό.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους «φίλους» του στο TikTok επικοινώνησε τυχαία μαζί του ρωτώντας του, αν μπορούσε να δοκιμάσει το κατά πόσο πιστή είναι η κοπέλα του. Στην αρχή, έκανε τις «δοκιμές πίστης» δωρεάν, αλλά στη συνέχεια κάποιοι άρχισαν να του προσφέρουν χρήματα για αυτό και η υπηρεσία του μετατράπηκε σε μια επικερδή επιχείρηση.

@iceyxavier #fyp#loyaltytest ♬ original sound - xavier long

«Αν με ρωτήσουν, λέω ότι χρεώνω 10 δολάρια, αλλά τις περισσότερες φορές μου λένε, "έχω αυτό το ποσό διαθέσιμο. Μερικές φορές το κάνω δωρεάν, αλλά με τον αριθμό των DM (προσωπικά μηνύματα) που λαμβάνω, γιατί να το κάνω ένα δωρεάν όταν προθυμοποιούνται να με πληρώσουν;».

Σε μια νορμάλ μέρα, ο Xavier δέχεται περίπου 100 αιτήματα από άνδρες που θέλουν να δοκιμάσουν αν είναι πιστές οι κοπέλες τους και κερδίζει πάνω από 200 δολάρια. Δεν έχει το χρόνο, όπως λέει, να δεχτεί κάθε αίτημα, γι' αυτό συνήθως επιλέγει «τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες».

«Μερικές φορές, κάποιος θα μου στείλει μήνυμα και θα μου πει: "Βγαίνουμε εδώ και δύο χρόνια, θέλω να δω αν με απάτησε" ή αν με έχει απατήσει στο παρελθόν», είπε ο Λονγκ στο VICE News και συμπλήρωσε: «Κάποιος ήθελε να δοκιμάσω το κατά πόσο πιστή είναι η αδερφή του επειδή ο σύντροφός της ήταν καλός του φίλος. Έμεινε έκπληκτος…».

Ο Long βέβαια έχει καταλάβει μέσα από όλο αυτό, πως αρκετοί ίσως κρύβουν έναν απώτερο σκοπό. Ενώ πολλοί θέλουν να βεβαιωθούν ότι είναι με το κατάλληλο κορίτσι, υπάρχουν και αυτοί που απλώς αναζητούν μια αρκετά καλή δικαιολογία για να φύγουν από τη σχέση τους.

«Κάποιοι σκέφτονται να τις ζητήσουν να τους παντρευτούν. Άλλοι σκέφτονται να ζητήσουν να μετακομίσει μαζί τους ή να την συστήσουν στην οικογένειά τους. Θέλουν να σιγουρευτούν ότι είναι η κατάλληλη για να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Νιώθω όμως ότι κάποιοι το κάνουν επειδή ψάχνουν μια εύκολη διέξοδο για να «βγουν» από τη σχέση».

@iceyxavier hmm #fyp#loyaltytest ♬ original sound - xavier long

Πώς λειτουργούν όμως τα «τεστ πίστης» του Xavier Long; Λοιπόν, είναι αρκετά απλό. Απλώς στέλνει DM (προσωπικά μηνύματα) στις κοπέλες που του έχουν υποδείξει και ξεκινάει μια κουβέντα. Αν του δώσουν τον αριθμό τους ή το Snapchat χωρίς να το γνωρίζουν οι φίλοι τους… αποτυγχάνουν στο τεστ πίστης.

Κάποια κορίτσια δεν ενδίδουν ποτέ στα μηνύματά του- απόλυτα επιτυχές- κάποια του δίνουν τον αριθμό τηλεφώνου τους σχεδόν αμέσως και άλλα χρειάζονται λίγο παραπάνω κουβεντούλα. Ο Xavier στη συνέχεια αναφέρει στη συνέχεια τα αποτελέσματα στα αγόρια τους και εκείνοι κρίνουν ανάλογα.

«Βοηθάω τους ανθρώπους, οπότε νιώθω ότι είναι κάτι καλό κατά κάποιο τρόπο. Μετά από τα χρήματα, αυτός είναι ο λόγος που άρχισα να το κάνω αυτό», είπε ο Xavier Long και ας κάνουμε πως τον πιστεύουμε.