Είδε το φίλο του να σκοτώνεται σε χιονοστιβάδα και στη συνέχεια παντρεύτηκε τη γυναίκα του και μεγάλωσε τα παιδιά του (vids)

Newsroom
Είδε το φίλο του να σκοτώνεται σε χιονοστιβάδα και στη συνέχεια παντρεύτηκε τη γυναίκα του και μεγάλωσε τα παιδιά του (vids)
Μια αληθινή ιστορία που γυρίστηκε ντοκιμαντέρ.

Ένας άνδρας περιγράφει λεπτομερώς σε ένα ντοκιμαντέρ, την συγκλονιστική ιστορία του πατέρα του, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε χιονοστιβάδα. Μαζί του βρισκόταν ο καλύτερός του φίλος, που κατάφερε να επιζήσει και στη συνέχεια παντρεύτηκε τη γυναίκα του και μεγάλωσε τα παιδιά του.

Ο Alex Lowe και ο Conrad Anker ήταν «κολλητοί» φίλοι που λάτρευαν την αδρεναλίνη και απολάμβαναν μαζί το bungee-jumping από τα βουνά. Η μοίρα ωστόσο, έπαιξε ένα περίεργο παιχνίδι και σε ένα ατύχημα με χιονοστιβάδα μονάχα ο Conrad κατάφερε να βγει ζωντανός.

Λίγο αργότερα μάλιστα, παντρεύτηκε την γυναίκα του αδικοχαμένου φίλου του Alex και έγινε ο πατέρας των τριών παιδιών του. Αρκετά χρόνια αργότερα, ο μεγαλύτερος γιος του Alex, ο 33χρονος Max αποφάσισε να γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ με την παραπάνω ιστορία, με τον τίτλο «Torn».

Γάμος

Η ιστορία χρονολογείται το 1999. Ο Alex και ο Conrad προσπάθησαν να κατέβουν με σκι στο όρος Σισαπάνγκμα των 26.000 ποδιών του Θιβέτ και θα ήταν οι πρώτοι Αμερικανοί που θα πετύχαιναν κάτι τέτοιο. Στο συγκεκριμένο βουνό έχουν χάσει τη ζωή τους 31 άνθρωποι από ατυχήματα. Δύο από αυτά ήταν ο Alex και ο οπερατέρ τους, οι οποίοι σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα. Ο Conrad κατάφερε να επιζήσει.

Ο 59χρονος πλέον ορειβάτης σχεδόν αμέσως ανέλαβε πατρικό ρόλο στην οικογένεια του φίλου του. Υποσχέθηκε να φροντίσει τη χήρα του φίλου του και τους τρεις γιους τους. Έπειτα από τρεις μήνες, ο έρωτας με τη γυναίκα του φίλου του φούντωσε και μέσα σε δύο χρόνια παντρεύτηκαν.

Κατά την διάρκεια του ντοκιμαντέρ, η σύζυγος μιλά για τη σχέση της με τον Conrad λέγοντας: «Το να ήμουν κοντά του ένιωθα σαν να είμαι κοντά στον Alex». Οι δύο μικρότεροι γιοι της οικογένειας αποδέχθηκαν αμέσως τον Conrad ως πατέρα τους. Κάτι που δεν συνέβη και με τον Max, ο οποίος ήταν πολύ δύσκολο να τον αποδεχθεί σε αυτό τον ρόλο.

Ο Max ήταν δέκα ετών όταν σκοτώθηκε ο πατέρας του. «Όταν σκοτώθηκε ο πατέρας μου, η εμπιστοσύνη μου διαλύθηκε. Πάντα πίστευα ότι θα επέστρεφε σπίτι και όταν πέθανε, κατάλαβα τον θάνατο παρότι ήμουν ακόμη παιδί. Η ζωή μου ήταν συνδεδεμένη με τον πατέρα μου περισσότερο από ότι στα αδέλφια μου, που αποδέχθηκαν πιο εύκολα τον Conrad σε αυτό τον ρόλο», τόνισε ο Max.

To «Torn» κυκλοφορεί ήδη στις μεγάλες οθόνες...