Κέρδισε 2,3 εκατ. με ένα σκρατς που παραλίγο να μην το αγοράσει: «Δεν θα ξανάρθω», είπε στο αφεντικό του

Newsroom
Κέρδισε 2,3 εκατ. με ένα σκρατς που παραλίγο να μην το αγοράσει: «Δεν θα ξανάρθω», είπε στο αφεντικό του
Ο 61χρονος Ίαν Μπλακ, παραλίγο να μην κάνει την μεγάλη αγορά λόγω των πολλών έργων που γίνονταν στον δρόμο.

Την ζωή του να αλλάζει από τη στιγμή στην άλλη είδε ένας 61χρονος εργάτης εργοστασίου στο Καρλάιλ...

Ο Ίαν Μπλακ μόλις είχε τελειώσει την βραδινή του βάρδιά στις 13 Ιανουαρίου και είχε πάρει τον δρόμο της επιστροφής στο σπίτι, όπου συνήθως έκανε στάση σε ένα κατάστημα για να πάρει εφημερίδα και ένα σκρατς.

Αυτή την φορά όμως λίγο έλλειψε να μην το κάνει. «Γίνονταν πολλά έργα στον δρόμο έξω από το πολυκατάστημα και έτσι δεν ήμουν σίγουρος οτι θα έμπαινα μέσα. Ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής», είπε χαρακτηριστικά.

«Αγόρασα την εφημερίδα και ένα σκατς των 5 λιρών και το έξυσα στο πάρκινγκ. Ούρλιαξα όταν είδα πως είχε κερδίσει τα 2 εκατομμύρια», συμπλήρωσε.

Αμέσως πήγε καρφωτός σπίτι. «Έτρεμα όσο οδηγούσα. Την ξύπνησα, φωνάζοντάς της να κατέβει αμέσως κάτι για να τσεκάρει κάτι σημαντικό. Εκείνη νόμιζε οτι κάτι έπαθε ο σκύλος μας», όμως ευτυχώς το ζωάκι δεν είχε τίποτα.

Μάλιστα αποκάλυψε και τον διάλογο που είχε με το αφεντικό του. «Του είπα πως δεν θα πάω για δουλειά εκείνο, ούτε την υπόλοιπη εβδομάδα. Μετά του είπα οτι γενικώς δεν θα ξαναπάω καθόλου», ενώ όταν τον ρώτησε τι είχε συμβεί, απάντησε: «Κέρδισα 2 εκατομμύρια και παραιτούμαι. Βγαίνω στη σύνταξη».

Πλέον οι δυο τους, με τα 5 παιδιά που έχουν και τα 10 εγγόνια, θα μπορούν να απολαύσουν μία πολύ άνετη ζωή.