Σοκαριστικό δυστύχημα σε ζωντανή μετάδοση στις ΗΠΑ: Μηχανή που καταδίωκε η αστυνομία συγκρούστηκε μετωπικά με αμάξι (vid)

Newsroom
Σοκαριστικό δυστύχημα σε ζωντανή μετάδοση στις ΗΠΑ: Μηχανή που καταδίωκε η αστυνομία συγκρούστηκε μετωπικά με αμάξι (vid)
Το δυστύχημα συνέβη κατά την διάρκεια ζωντανής μετάδοσης.

Ένα σοκαριστικό δυστύχημα συνέβη στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ. Ένας μοτοσικλετιστής τον οποίο καταδίωκε η αστυνομία με ελικόπτερο, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο. Εκείνη την ώρα τοπικός τηλεοπτικός σταθμός μετέδιδε ζωντανά την καταδίωξη με αποτέλεσμα να «πιάσει» την σφοδρή σύγκρουση.

Ο μοτοσικλετιστής κατέβαινε με ταχύτητα τη Λεωφόρο Ρόσκοου, στο Γουεστ Χιλς της Καλιφόρνια, όταν συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που πραγματοποιούσε αριστερή στροφή.

Όπως διηγήθηκε εκπρόσωπος του τμήματος του Λος Άντζελες, οι αστυνομικοί αρχικά αναζήτησαν τον αριθμό της πινακίδας και διαπίστωσαν ότι η μοτοσικλέτα ήταν κλεμμένη. Στη συνέχεια, κάλεσαν ελικόπτερο προκειμένου να εντοπίσει τον μοτοσικλετιστή, ο οποίος διέφυγε με πολύ μεγάλη ταχύτητα.

«Ω, Θεέ μου!» φώναξε η παρουσιάστρια και έπιασε το πρόσωπό της με τα χέρια της, αφού είδε το σοκαριστικό δυστύχημα ζωντανά με τα μάτια της. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Τμήματος, ο θάνατος του μοτοσικλετιστή διαπιστώθηκε επί τόπου.