Εργαζόμενη στα McDonald's αποκαλύπτει γιατί μας τραβάνε φωτογραφίες στα drive-thru (vid)

Newsroom
Εργαζόμενη στα McDonald's αποκαλύπτει γιατί μας τραβάνε φωτογραφίες στα drive-thru (vid)
Η Katie, εργαζόμενη στα McDonald's έρχεται μέσα από το TikTok να μας αποκαλύψει πως όντως μας τραβούν φωτογραφίες και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο για λόγους ασφαλείας.

Σίγουρα θα έχετε αντιληφθεί και προσέξει τις κάμερες στα drive-thru των McDonald's, ωστόσο ενδεχομένως να μην γνωρίζατε ότι μας τραβάνε φωτογραφίες μας. Και υπάρχει λόγος που γίνεται αυτό.

Η Katie, εργαζόμενη στα McDonald's έρχεται μέσα από το TikTok να μας λύσει τις απορίες. Αποκαλύπτει πως όντως μας τραβούν φωτογραφίες και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο για λόγους ασφαλείας, όπως ίσως μαντέψατε.

Στο βίντεό της, το οποίο έχει 6,3 εκατομμύρια προβολές, η Katie εξηγεί ότι οι κάμερες τραβούν μια φωτογραφία από μας όταν κάνουμε την παραγγελία για να βοηθήσουν το προσωπικό να παρακολουθεί τις παραγγελίες με ευκολία και μη χάσει τη μπάλα, δίνοντας άλλα αντ΄άλλων.

Κατά τη διάρκεια της βάρδιάς της μάλιστα, έδειξε στους θεατές την κάμερα drive-thru και πώς λειτουργεί.

@katieeclarkee

I get asked this all the time sooo ahahah

♬ Greek Tragedy (Oliver Nelson TikTok Remix) - The Wombats

«Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς τα McDonald's γνωρίζουν ποιανού το αυτοκίνητο είναι ποιο;» λέει στο βίντεο της και συνεχίζει: «Υπάρχει μια κάμερα και φωτογραφίζει εσάς και το αυτοκίνητό σας», εξηγώντας πως αυτό βοηθάει στο να παραδίνονται οι παραγγελίες στον σωστό πελάτη.

Αφού γίνει η παραγγελία, μια κάμερα τραβάει φωτογραφία από τον οδηγό (αυτός που την κάνει δηλαδή) και το αυτοκίνητό του, συνδέοντάς την (τη φωτογραφία) με την παραγγελία. Έτσι ο εργαζόμενος πρέπει απλώς να ταιριάξει την εικόνα με το αυτοκίνητο που έχει μπροστά του όταν είναι να παραδώσει την παραγγελία.

Η Katie αστειεύτηκε μάλιστα: «Μη φυσάς τη μύτη σου λοιπόν όταν παραγγέλνεις… γιατί το βλέπουμε». Συνάδελφοί της Katie μάλιστα αποκάλυψαν, πως οι εργαζόμενοι είναι σε θέση να
ακούσουν όλα όσα συμβαίνουν μέσα στο αυτοκίνητο των πελατών από τη στιγμή που τραβιέται η φωτογραφία και ενεργοποιεί τον αισθητήρα, που αυτός με τη σειρά του ενεργοποιεί το ακουστικό τους.

Με λίγα λόγια… Ο Μεγάλος Αδερφός των McDonald's μας παρακολουθεί…