Ο Αρναούτογλου προβλέπει πότε θα χιονίσει στην Αττική και προειδοποιεί για την Αθηνών-Λαμίας

Newsroom
Ο Αρναούτογλου προβλέπει πότε θα χιονίσει στην Αττική και προειδοποιεί για την Αθηνών-Λαμίας
Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου για το πότε θα χιονίσει στην Αθήνα και πότε κινδυνεύει να κλείσει η Αθηνών-Λαμίας.

Προ των πυλών είναι η κακοκαιρία Ελπίς που αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της σε δύο φάσεις. Μία το Σάββατο και μία την Δευτέρα, όπου το ψύχος θα είναι πολύ δυνατό.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, το ενδεχόμενο χιονόπτωσης στην Αθήνα είναι πιθανό από την Δευτέρα το μεσημέρι μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης, ενώ χτύπησε... καμπανάκι για όσους είναι να περάσουν το συγκεκριμένο διάστημα από την Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας.

Αναλυτικά η ανάρτησή του...

«Και τα τελευταία στοιχεία λοιπόν δείχνουν ότι οι χιονιοπτωσεις που θα εκδηλώνονται την Κυριακή στο Αιγαίο να γίνονται μάλιστα κατά τόπους ακόμα πιο έντονες κατά τη διάρκεια της Δευτέρας αλλά και να επηρεάζουν κυρίως μετά το μεσημερι και αρκετές ανατολικές ηπειρωτικές περιοχές συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής όπου εδώ οι πιο πυκνές χιονοπτώσεις θα πρέπει να σημειωθουν κυρίως κατά τη διαρκεια της νύχτας της Δευτέρας μέχρι και τις πρωινές- προμεσημβρινές ώρες της Τρίτης!

Οσοι από εσάς είναι να ταξιδέψετε στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας προς το μεσημέρι της Δευτέρας και μετά να γνωρίζετε ότι οι χιονοπτώσεις κατά τόπους εκεί θα είναι πυκνές και η ορατότητα πολύ περιορισμένη σε συνδυασμό με ισχυρούς ανέμους (χιονοθύελλα)!

Οσον αφορά στην Εύβοια τα πράγματα δείχνουν ακόμα πιο δύσκολα καθώς το ύψος του χιονιού στα ανατολικά παράκτια αλλά και ορεινά τμήματα δεν αποκλείεται να ξεπεράσει και τα 40-50 εκατοστά συνοδεία πολύ ισχυρών ανέμων (χιονοθύελλα)!».