Απειλούν τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη για τις αποκαλύψεις του: «Τι νούμερο τσιμέντο φοράς στα πόδια;» (vid)

Newsroom
Απειλούν τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη για τις αποκαλύψεις του: «Τι νούμερο τσιμέντο φοράς στα πόδια;» (vid)
Ο Ηλίας Γκιώνης ή αλλιώς «OMikrosPrigipas» γνωστοποίησε τις απειλές που δέχεται για τις αποκαλύψεις που έχει κάνει.

Απειλές για την ζωή του δέχεται ο Ηλίας Γκιώνης που μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media, έδωσε μεγάλες διαστάσεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκας.

Ο MirkosPrigipas όπως είναι το username του, φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ «Από τς 6» και είπε πως λόγω των αποκαλύψεών του δέχεται απειλές για την ζωή του, με μηνύματα όπως «τι νούμερο τσιμέντο φοράς στα πόδια» και απειλές ότι «αρχίζω να μοιάζω με τον δολοφονημένο Γιώργο Καραϊβάζ», ενώ τόνισε πως «είναι μεγάλο το κύκλωμα στο οποίο εμπλέκονται και αστυνομικοί από όλες τις πόλεις που έχουν αναφερθεί», τονίζοντας ότι αν «αύριο – μεθαύριο εγώ βρεθώ δολοφονημένος, τα στοιχεία θα αποκαλυφθούν».

«Είμαι ένας ερασιτέχνης και κάνω μια έρευνα. Δεν έχω κάποιο στοιχείο και ούτε έχω τις άκρες για να μπορέσω να διεξάγω μια έρευνα που θα βοηθήσει τόσο τις Αρχές της Ελλάδας και της Κύπρου», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, παρουσιάστηκε επιφυλακτικός για την συνεργασία του με την αστυνομία της Κύπρου, καθώς όπως είπε: «Υπάρχουν άτομα στην αστυνομία της Κύπρου που έχουν πλοκάμια παντού και δεν μπορώ να εμπιστευτώ. Δεν ξέρω τι άλλο έχουμε να δούμε τις επόμενες ημέρες».

«Έχει σταλεί ένα email από τις αρχές της Κύπρου το οποίο δεν είχα δει. Οι αστυνομικές Αρχές στην Ελλάδα γνωρίζουν ποιος είμαι και που βρίσκομαι. Έχω καθυστερήσει να στείλω το υλικό που έχω από τις πηγές γιατί έχω αποδείξεις ότι σε κάθε πόλη που εμπλέκεται το κύκλωμα, υπάρχουν και κάποιοι αστυνομικοί που εμπλέκονται», κατήγγειλε.

Και όπως δήλωσε, όταν χρειαστεί θα καταθέσει τα στοιχεία που έχει. «Αυτό το κύκλωμα υπάρχει πολλά χρόνια σε Ελλάδα και Κύπρο και σε άλλες χώρες και εμπλέκεται σε υποθέσεις από τζόγο, εμπορία ανθρώπων, ναρκωτικά, διακίνηση όπλων μέχρι και διακίνηση υλικού σε πορνογραφικά σάιτ με ανηλίκους. Αυτές τις καταγγελίες τις έχω από τον κόσμο και την τοπική κοινωνία. Τις εξακριβώνω με στοιχεία και δεν ξέρω τι άλλο θα δούμε τις επόμενες ημέρες»