Λιάγκας για Μαλέσκου: «Μιλάει 4 λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τι λέει» (vid)

Newsroom
Λιάγκας για Μαλέσκου: «Μιλάει 4 λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τι λέει» (vid)
Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού», ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας φάνηκε να μην καταλαβαίνει.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων απάντησε στο αν θα αλλάξει τηλεοπτική στέγη τη νέα σεζόν.

«Οτιδήποτε σχετίζεται με τη νέα σεζόν είναι κάτι το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να συζητήσουμε μαζί και ειδικά έξω στον δρόμο και σίγουρα δεν αφορά σ' εμάς και στην δεδομένη στιγμή. Είναι κάτι που, όταν λήγει μια σεζόν, όλοι οι επαγγελματίες συζητάνε αν θα συνεχίσουν εκεί που είναι ή κάπου αλλού. Οπότε δεν έχω κάποια απάντηση να σας δώσω, μόνο να μου ευχηθείτε να είναι όλα καλά. Αυτό θα το ήθελα πολύ», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε και για το περιστατικό με τον Τάσο Χαλκιά: «είναι κάτι που με στεναχώρησε, αν με ρωτάς, με την έννοια ότι δεν μ' αρέσει να έρχομαι σε μια θέση όπου καταλαβαίνω ότι ο συνομιλητής μου, για όποιους λόγους κι αν έχει έρθει σε μια φόρτιση (;) αν θέλεις, συναισθηματική, πρέπει να διαχειριστώ μια κατάσταση για την οποία δεν είχα καθόλου αντιληφθεί πώς είχε προκύψει και γιατί. Φυσικά του εύχομαι τα καλύτερα γιατί είδα πρόσφατα και κάποιο ατύχημα ο άνθρωπος. Εύχομαι να είναι όλα καλά. Η υγεία προέχει. Όλα τα άλλα λύνονται», τόνισε.

Λιάγκας: «Δεν καταλαβαίνεις τι λέει»

Μετά την προβολή των δηλώσεών της, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και αιφνιδίασε με το σχόλιό του.

«Είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, πολύ ωραία γυναίκα, λαμπερή. Μιλάει εξαιρετικά ελληνικά. Μιλάει τέσσερα λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τι λέει. Μιλάει τέσσερα λεπτά τόσο ωραία, και πιάνω τις λέξεις και πες μου τι νόημα βγαίνει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Και στην Ιωάννα πολλά φιλιά, εννοείται έτσι», είπε ο παρουσιαστής στο τέλος.