Δικηγόροι Κατσαούνη: «Η δήθεν προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης είναι ψέμα»

Newsroom
Δικηγόροι Κατσαούνη: «Η δήθεν προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης είναι ψέμα»
Οι δικηγόροι του Γιώργου Κατσαούνη από το Survivor, απάντησαν για την καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης που βαραίνει τον παίκτη του reality του ΣΚΑΪ.

«Κατασκευασμένη» και «ψευδή» χαρακτηρίζουν την καταγγελία της ανήλικης κοπέλας, που υποστηρίζει ότι ο παίκτης του Survivor Γιώργος Κατσαούνης την παρενόχλησε σεξουαλικά στη μέση του δρόμου θωπεύοντάς την μάλιστα στους μηρούς και κοντά στα γεννητικά όργανα, οι δικηγόροι του.

Πιο συγκεκριμένα, οι νομικοί Διαμαντής Μπασαράς και Ιουλία Αγγελακοπούλου, στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν, πως μόλις ο Γιώργος Κατσαούνης «αποχωρήσει από το reality του ΣΚΑΪ θα προβεί σε μηνύσεις και αγωγές εναντίον όλων όσοι προέβησαν σε ψευδείς καταγγελίες και διακινούν ψεύδη στον Τύπο σε βάρος του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των δικηγόρων του Γιώργου Κατσαούνη:

«Ως δικηγόροι του Γιώργου Κατσαούνη και της οικογένειάς του, δηλώνουμε ότι όσα διακινούνται τις τελευταίες ημέρες στον Τύπο σε βάρος του είναι εν γνώσει ψευδή και κατασκευασμένα. Στον βωμό της προσέλκυσης του ενδιαφέροντος του αναγνωστικού και τηλεοπτικού κοινού προσβάλλεται βάναυσα η προσωπικότητά του.

Το περιστατικό δήθεν προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης είναι ψευδές και κατασκευασμένο και ο εντολέας μας, αμέσως μόλις αποχωρήσει από το Survivor, θα προβεί στην υποβολή μηνύσεων και στην κατάθεση αγωγών εναντίον όλων όσοι προέβησαν σε ψευδείς καταγγελίες και διακινούν ψεύδη στον Τύπο σε βάρος του.

Αντιλαμβανόμαστε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης με την προσωπικότητα και τις αθλητικές επιδόσεις του στο Survivor έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εκμεταλλευτεί τη δημοφιλία του και να αντλήσει οφέλη με ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες.

Οι Δικηγόροι

Διαμαντής Μπασαράς
Ιουλία Αγγελακοπούλου»