Αυτοκίνητο χτύπησε δημοσιογράφο την ώρα που ήταν live στον αέρα (vid)

Newsroom
Αυτοκίνητο χτύπησε δημοσιογράφο την ώρα που ήταν live στον αέρα (vid)
Πολλά συμβαίνουν σε «ζωντανές μεταδόσεις», ωστόσο μάλλον για πρώτη φορά βλέπουμε αυτοκίνητο να κτυπάει τη ρεπόρτερ και να τη ρίχνει κάτω μαζί με τον εξοπλισμό της.

Πολλές φορές θα έχετε ακούσει πως στις live μεταδόσεις είναι αρκετά πιθανό να συμβούν διάφορα απρόοπτα, ωστόσο αυτό που συνέβη στην Tori Yorgey, μάλλον κανείς δεν το περίμενε. Η νεαρή ρεπόρτερ είχε βγει «ζωντανή» στο WSAZ-TV, δίνοντας το ρεπορτάζ της για έναν «εγκέφαλο» στο Dunbar, στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ, όταν ένα όχημα κατευθυνόμενο στο μέρος της, την χτύπησε με αποτέλεσμα να την πετάξει στο έδαφος, όπως άλλωστε και τον εξοπλισμό της κάμερας.

3

Η κάμερα απαθανάτισε όλο το περιστατικό, με την Tori Yorgey να αναφωνεί: «Θεέ μου, μόλις με χτύπησε ένα αυτοκίνητο, αλλά είμαι εντάξει. Μόλις με χτύπησε ένα αυτοκίνητο, αλλά είμαι εντάξει, Tim. Είμαι εντάξει. Είμαστε όλοι καλά».
Καθώς σηκωνόταν, η οδηγός του οχήματος τη ρώτησε αν ήταν καλά, στην οποία η Tori απάντησε:

«Είμαι εντάξει, ναι… Ξέρεις είμαστε σε ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση. Είναι όλα καλά. Στην πραγματικότητα με χτύπησε ένα αυτοκίνητο στο κολέγιο επίσης, ακριβώς έτσι. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι καλά».

3

Συνέχισε δε, μην έχοντας ξεπεράσει το σοκ, το οποίο προσπαθούσε επιμελώς να κρύψει, λέγοντας μάλλον στον εαυτό της: «Είσαι εντάξει, είσαι εντάξει. Είμαστε όλοι καλά». Η γυναίκα οδηγός ακούγεται να ζητά συγγνώμη από την Τori, με την ίδια να απαντά: «Είσαι τόσο γλυκιά. Όλα καλά».

Μετακινώντας τον εξοπλισμό της πρόσθεσε: «Αυτή είναι η «ζωντανή» τηλεόραση. Νόμιζα ότι ήμουν σε ένα ασφαλές σημείο, αλλά σαφώς μπορεί να χρειαστεί να μετακινήσουμε την κάμερα πιο πάνω από αυτό το σημείο».

3

Ο παρουσιαστής από το στούντιο ανέφερε ότι υπήρχαν πολλά οχήματα έκτακτης ανάγκης γύρω από το σημείο τα οποία προκαλούν σύγχυση στους άλλους οδηγούς.

Οι άνθρωποι που είδαν το συμβάν μετά την κοινοποίησή του στο Twitter έγραψαν: «Είναι καλά; Φαίνεται ότι πονάει αφού χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο. Ελπίζω να είναι καλά» ενώ άλλος χρήστης πρόσθεσε: «Της αξίζει μια αύξηση ή/και προαγωγή! Αυτό είναι αφοσίωση».