Ξέσπασμα Διαλυνά για τις εξετάσεις της Γεωργίας: «Είναι δυνατόν το κράτος να τις στέλνει στην Ελβετία»

Newsroom
Ξέσπασμα Διαλυνά για τις εξετάσεις της Γεωργίας: «Είναι δυνατόν το κράτος να τις στέλνει στην Ελβετία»
Ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς που βοηθάει στην υπόθεση της Γεωργίας άφησε υπονοούμενα για την φερόμενη αποστολή των τοξικολογικών εξετάσεων της Γεωργίας στην Ελβετία.

Ένα από τα θέματα που έχουν προκαλέσει ερωτηματικά για την αντιμετώπιση της καταγγελίας βιασμού που έκανε η Γεωργία Μπίκα, έχει να κάνει με τις τοξικολογικές της εξετάσεις.

Από προχθες είχε κυκλοφορήσει ευρέως η πληροφορία σε αυτές βρέθηκε ουσία που παραπέμπει στο χάπι του βιασμού, όμως ουδέποτε πήρε επίσημη μορφή. Αντιθέτως, δημοσίευμα του ΑΠΕ χθες ανέφερε πως σύμφωνα με πληροφορίες της, αυτές θα πάνε στην Ελβετία.

Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς προκάλεσε μεγάλη δυσφορία στην πλευρά του θύματος και δημιούργησε εύλογες απορίες για το λόγο που συνέβη κάτι τέτοιο.
Τα παραπάνω, οδήγησαν στο ξέσπασμα του δικηγόρου Νίκου Διαλυνά που βοηθά την πλευρά του θύματος, ο οποίος τόνισε σήμερα το πρωί: «Είναι απαράδεκτο να μην έχουν βγει οι τοξικολογικές εξετάσεις μετά από 20 ημέρες. Έπρεπε σε μία εβδομάδα να έχουν βγει ακόμα και με την μέθοδο της χρωματογραφίας. Και τώρα κυκλοφορούν φήμες οτι καθυστέρησαν οτι δήθεν υπήρχε COVID, ότι δήθεν τις έστειλαν στην Ελβετία. Είναι δυνατόν το ελληνικό κράτος να στείλει τις εξετάσεις στην Ελβετία; Σε ποιο κέντρο; Σε ιδιωτικό; Σε ποιο εργαστήριο, της Interpol;».

«Ξέρω ότι υπάρχουν διάφοροι "ψαράδες" που "ψαρεύουν" κοριτσάκια, τα οδηγούν εκεί πού πρέπει. Τσάμπα ποτά, μεγάλη ζωή. Μετά έρχεται η κόκα, η εξάρτηση και η πορνεία» τόνισε.

Όταν ρωτήθηκε την κατάθεση του 27χρονου, που συνελήφθη για την υπόθεση, ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας, απάντησε χαρακτηριστικά: «Με περίοδο;».