Ιωάννα Τούνη: «Αν νιώθει θύμα, να πει ποιος τραβούσε το video εν αγνοία μου» (vid)

Newsroom
Ιωάννα Τούνη: «Αν νιώθει θύμα, να πει ποιος τραβούσε το video εν αγνοία μου» (vid)
Στο νέο ποστάρισμα της, η Ιωάννα Τούνη ζητά από τον Μ.Κ. αν θεωρεί τον εαυτό του θύμα, να κατονομάσει ποιος τράβαγε το video.

Νέα... επεισόδια στο θέμα τα revenge porn της Ιωάννας Τούνη που ήρθε εκ νέου στην επικαιρότητα.

Η γνωστή influencer το πρωί της Πέμπτης έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την οποία ξεκαθαρίζει οτι το μεγάλο θύμα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η ίδια, ζητώντας παράλληλα από τον Μ.Κ που έχει κατονομάσει ως υπεύθυνο για την διαρροή του video, να κατονομάσει ποιος είναι αυτός που κατέγραψε την ερωτική πράξη.

«Μια γυναίκα που την τραβούν βίντεο χωρίς να το ξέρει την ώρα που κάνει μεθυσμένη σεξ και μετά την ανεβάζουν στο διαδίκτυο είναι το θύμα. Αν ο άντρας που κάνει μαζί της σεξ, νιώθει επίσης θύμα, ας πει ποιος τράβαγε το βίντεο για να βοηθήσει τις Αρχές να βρουν την άκρη. Αλλιώς είναι συνένοχος στο έγκλημα», έγραψε στο story της.

touni

Η μήνυση της Ιωάννας Τούνη

Επίσης, οι εξελίξεις τρέχουν και σε νομικό επίπεδο καθώς κατέθεσε μήνυση εις βάρος του 35χρονου για το επίμαχο βίντεο.

«Καταθέσαμε σήμερα μήνυση για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και για όποιο άλλο αδίκημα κρίνει ο εισαγγελέας από τα γεγονότα που αναφέρονται μέσα στη μήνυσή μας», ανέφερε ο δικηγόρος της Αναστάσιος Ντούγκας μιλώντας την εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Είναι ξεκάθαρο κ.Καινούργιου είναι ότι η κ.Τούνη δεν γνώριζε τίποτα ότι την βιντεοσκοπούσαν. Το θύμα είναι ξεκάθαρα η κ.Τούνη. Είναι δικαίωμα του θύματος να βγει και να σπάσει τη σιωπή όποιαδήποτε στιγμή νιώσει έτοιμο. Ο μηνυόμενος είχε και γνώση και πρόθεση για να γίνει η συγκεκριμένη πράξη στην κ. Τούνη. Όποιος έχει δει το βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι είχε τη γνώση και ότι ήταν με τρίτο πρόσωπο που τον κατέγραφε, χαμογελούσε... Το σημαντικό είναι ότι υπήρχαν και μάρτυρες. Θα καταθέσουν ότι ο μηνυόμενος έστελνε το βίντεο στα social media».