Το μήνυμα που έλαβε η Ευλαμπία Ρέβη του Open: Της προσέφερε 3.000 ευρώ για να πάει σε prive party (vid)

Newsroom
Το μήνυμα που έλαβε η Ευλαμπία Ρέβη του Open: Της προσέφερε 3.000 ευρώ για να πάει σε prive party (vid)
Η δημοσιογράφος του Open, Ευλαμπία Ρέβη αποκάλυψε το μήνυμα που είχε δεχθεί με μία προσφορά για να παρευρεθεί σε ένα ιδιωτικό πάρτι.

Ο βιασμός της Γεωργίας στην Θεσσαλονίκη είχε ως αποτέλεσμα, εκτός από την έρευνα για την κακοποίηση να προκαλέσει και άλλη μία. Αυτή για την ύπαρξη κυκλώματος που προσέγγιζε νεαρές κοπέλες με στόχο την εκμετάλλευσή τους.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν η Ευλαμπία Ρέβη, αποκάλυψε την δική της εμπειρία με ένα τέτοιο περιστατικό.

Όπως είπε στην πρωινή εκπομπή «Ώρα Ελλάδας», με αφορμή τα όσα βλέπουν τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας, θυμήθηκε με μία φίλη της, ένα παλιό περιστατικό από το 2019.

Τότε λοιπόν ένας άγνωστος είχε επικοινωνήσει μαζί της μέσω Facebook και της είχε ζητήσει να δώσει το παρών σε ένα πάρτι που διοργάνωνε, προσφέροντας της 3.000 ευρώ.

Έψαξε λοιπόν, βρήκε τα μηνύματα και τα παρουσίασε στην εκπομπή...

«Μόλις ήρθα Ελλάδα. Κάνω πριβέ πάρτι και σε θέλω υποδοχή. 3.000. Όλα μπροστά», της έγραψε, στέλνοντάς της και μία φωτογραφία του. Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν κάνει πλάκα, εκείνος απάντησε: «Δεν έχω λόγο. Μου αρέσει πολύ και θέλω να σε δω όσο είμαι εδώ», στέλνοντάς της παράλληλα και φωτογραφίες πάκους χρημάτων.

Δείτε το video...