#με_την_Γεωργία: Όλος ο κόσμος στο πλάι της 24χρονης που έπεσε θύμα βιασμού

Newsroom
#με_την_Γεωργία: Όλος ο κόσμος στο πλάι της 24χρονης που έπεσε θύμα βιασμού
Την αμέριστη στήριξή τους στην Γεωργία που βρήκε το θάρρος να βγει με το πρόσωπό της και να καταγγείλει όλα όσα θυμάται οτι έζησε, εκφράζουν οι χρήστες των social media.

Η συνέντευξη της Γεωργίας Μπίκα συγκλόνισε όλους όσους την είδαν... Όχι μόνο για τα όσα θυμάται να έζησε εκείνη τη νύχτα στην Θεσσαλονίκη, αλλά γιατί βρήκε το θάρρος να τα πει με το πρόσωπό της φάτσα... κάρτα.

Πόσοι ή πόσες θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό αν βρίσκονταν στην θέση της; Ελάχιστοι και ελάχιστες, καθώς δυστυχώς η κοινωνία που ζούμε δεν έχει μάθει να προστατεύει τα θύματα. Πολλές φορές γίνεται το αντίθετο...

Η Γεωργία όμως δεν είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος και το απέδειξε για ακόμα μία φορά, καθώς δεν ήταν η πρώτη δύσκολη κατάσταση που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στην ζωή της.

Για αυτό και όλος ο απλός κόσμος, χωρίς «μα» και «μου», χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, στέκεται δίπλα της με αναρτήσεις που έχουν γεμίσει τα social media και έχουν κάνει το hashtag #με_την_Γεωργία να φιγουράρει στην πρώτη θέση των τάσεων του Twitter.