Ο μεγαλύτερος καυγάς που έχουμε δει στο Survivor: Μπήκε ο Ατζούν για να τους χωρίσει (vid)

Ο μεγαλύτερος καυγάς που έχουμε δει στο Survivor: Μπήκε ο Ατζούν για να τους χωρίσει (vid)
Τι συμβαίνει όταν τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο βγαίνουν εκτός ελέγχου;

Το Survivor θεωρείται -και όχι άδικα- ως το πιο σκληρό ριάλιτι, που έχουμε δει στην τηλεόραση. Πείνα, κακουχίες, συμβίωση με αγνώστους και δύσκολα αγωνίσματα με έπαθλα φαγητού, συνθέτουν το παζλ του παιχνιδιού, που κάνει τους διαγωνιζόμενούς του να φτάνουν συχνά στα όριά τους.

Στο ελληνικό Survivor έχουμε δει κατά καιρούς την ένταση να ανεβαίνει ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές, ωστόσο δεν θα μπορούσαμε να το συγκρίνουμε με τίποτα, με αυτό που συμβαίνει στο αντίστοιχο τουρκικό ριάλιτι. Εκεί τα «αίματα» φαίνεται πως ανάβουν κάπως πιο εύκολα και οι καυγάδες είναι συχνό φαινόμενο σχεδόν σε κάθε κύκλο του.

Ένας από τους πιο γνωστούς, λοιπόν, είχε γίνει στο Survivor του 2017, το οποίο κέρδισε ο Ογκεντάι, ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Ντάνου. Στους πρώτους μήνες του παιχνιδιού μετά από μια λογομαχία που είχαν στον στίβο μάχης, ο Τούρκος ηθοποιός Εσέρ Ουέστ των Διασήμων και ο Φατίχ των Μαχητών πιάστηκαν στα χέρια και αντάλλαξαν σπρωξίματα και κουβέντες, μέχρι να μπουν στη μέση όλοι οι συμπαίκτες τους, αλλά και ο Ατζούν Ιλιτζαλί (ο οποίος το παρουσίαζε τότε), για να τους ηρεμήσουν.

Παράλληλα, σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Youtube με τους μεγαλύτερους τσακωμούς του τουρκικού Survivor βλέπουμε κι άλλες περιπτώσεις από προηγούμενες χρονιές, στις οποίες τα πράγματα ξέφυγαν και χρειάστηκε να βοηθήσει η ίδια η παραγωγή, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Το δικό μας ριάλιτι επιβίωσης το λες και «light», μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν εκεί έξω.