Απολογήθηκε η Τσιμτσιλή για όσα είπε σχετικά με τον βιασμό της 24χρονης: «Ήταν άτυχες και για αυτό ζητώ συγνώμη» (vid)

Newsroom
Απολογήθηκε η Τσιμτσιλή για όσα είπε σχετικά με τον βιασμό της 24χρονης: «Ήταν άτυχες και για αυτό ζητώ συγνώμη» (vid)
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε συγγνώμη για τις άτυχες όπως είπε λέξεις για τους δράστες του βιασμού της 24χρονης.

Από χθες το πρωί έχει δημιουργηθεί ένας σάλος στα social media με την Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα όσα είπε σχετικά με την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα για τους δράστες.

Η λέξεις «νέοι και ωραίοι» που χρησιμοποίησε μεταξύ άλλων, προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις, με την παρουσιάστρια του Alpha να δέχεται σκληρή κριτική για αυτές, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τοποθετηθεί σήμερα στην εκπομπή της «Happy Day».

Η γνωστή παρουσιάστρια αφού αρχικά είπε πως απομονώθηκαν κάποιες εκφράσεις, αναγνώρισε πως ήταν λανθασμένες οι συγκεκριμένες λέξεις που χρησιμοποίησε, με αποτέλεσμα να ζητήσει συγγνώμη.

«Νιώθω την ανάγκη να πω δυο, τρία πράγματα γιατί έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από χθες. Κάποιοι απομόνωσαν μια φράση δική μου σε μια κουβέντα δεκαπέντε λεπτών προσπαθώντας να παραποιήσουν τα λεγόμενα μου και τα πιστεύω μου. Νομίζω ότι με γνωρίζετε, ξέρετε ποια είμαι, τις απόψεις μου, τη στάση ζωής μου. Είμαι μητέρα δύο κοριτσιών, είμαι γυναίκα άρα για μένα είναι μονόδρομος σαν σκέψη και σαν στάση ζωής να είμαι με τα θύματα αυτών των ιστοριών σε μια εποχή που έχουμε δολοφονίες γυναικών, έχει ξεσπάσει το #metoo, έχουμε εκμετάλλευση γυναικών.

Κάποιοι απομόνωσαν τα 40 δευτερόλεπτα του «απορώ πως νέοι και ωραίοι έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια γυναίκα για να συνευρευθούν» θεωρώντας ότι εγώ έτσι προσπαθώ να «ξεπλύνω» και να υποστηρίξω. Έχω σκεφτεί πολλές φορές τι θα πω και τι πρέπει να πω, αλλά είμαι συναισθηματικά φορτισμένη.

Θέλω να σας πω, κοιτώντας σας στα μάτια, ότι δεν γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, δεν θέλω να τους γνωρίσω, δεν θέλω να τους υποστηρίξω και ούτε είχα ποτέ αυτή τη διάθεση. Είμαι απέναντι τους όπως είναι η ελληνική κοινωνία. Και όποιος πραγματικά θέλει να σχηματίσει μια άποψη, μπορεί να μπει στα social media μου ή στο web tv του σταθμού και να δει την ολοκληρωμένη κουβέντα.

Οι λέξεις νέοι και ωραίοι στον προσδιορισμό ενός καταγγελλόμενου βιαστή είχαν μια ατυχή χρήση, ήταν άτυχες και για αυτό ζητώ συγνώμη. Ειλικρινά είμαι πολύ στεναχωρημένη από χθες γιατί νιώθω ότι προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, ότι δεν είχα και δεν έχω καμία διάθεση, πρόθεση, κίνητρο, συμφέρον και ούτε πρόκειται να το κάνω ποτέ στη ζωή μου ως γυναίκα και μητέρα δύο κοριτσιών, ως άνθρωπος αυτής της κοινωνίας που ζούμε, να υποστηρίξω ανθρώπους που καταγγέλλονται για τέτοιες πράξεις. Θα είμαι απέναντι τους και θα είμαι εδώ να σας το αποδεικνύω».

Στο πλευρό της στάθηκε και ο Κώστας Φραγκολιάς.