Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: «Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα να τη στείλω και στο νοσοκομείο» φέρεται να είπε ο 46χρονος

Newsroom
Ξυλοδαρμός στην Αργυρούπολη: «Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα να τη στείλω και στο νοσοκομείο» φέρεται να είπε ο 46χρονος
Μετά από τρεις ημέρες από τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του, ο 46χρονος παραδόθηκε στις αρχές που τον αναζητούσαν για να τον συλλάβουν.

Παραδόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (17/1) ο 46χρονος, που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό».

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 46χρονος, που φέρεται ως γνώστης πολεμικών τεχνών, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ΝΑ Αττικής συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και αμέσως μετά συνελήφθη, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο κατηγορούμενος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

«Την χτύπησα αλλά δεν ήθελα να την στείλω στο νοσοκομείο»

Σύμφωνα με το protothema.gr, φέρεται να παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι πράγματι χτύπησε την 40χρονη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν πρόθεσή του να την χτυπήσει τόσο σοβαρά, στο σημείο να φτάσει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Τη χτύπησα αλλά δεν ήθελα ούτε να τη στείλω στο νοσοκομείο, ούτε να τη σκοτώσω».

Σημείωσε πως πάνω στον τσακωμό έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να την τραυματίσει τόσο σοβαρά.

Ανέφερε μάλιστα ότι η σχέση τους είχε διάρκεια λίγων μηνών και ότι υπήρχαν τσακωμοί μεταξύ τους, όπως σε όλα τα ζευγάρια. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πιθανότατα ζήλευε την 40χρονη σύντροφό του και αυτός ήταν ο λόγος που οδήγησε στον έντονο τσακωμό τους.