Ένταση μεταξύ Αλεξάνδρου και Γλύκα για το video της Τούνη: «Ήταν ημιλιπόθυμη στο πίσω κάθισμα» (vid)

Newsroom
Ένταση μεταξύ Αλεξάνδρου και Γλύκα για το video της Τούνη: «Ήταν ημιλιπόθυμη στο πίσω κάθισμα» (vid)
Ο δικηγόρος του 35χρονου που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη βγήκε στον αέρα του «Super Κατερινα» και οι τόνοι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ανέβηκαν.

Η υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη, έχει και άλλες διαστάσεις, καθώς μέσω αυτού στην επικαιρότητα ήρθε και το θέμα με το revenge porn της Ιωάννας Τούνη.

Η συγκεκριμένη κατονόμασε έναν συγκεκριμένο άνδρα ως υπεύθυνο για την διαρροή του συγκεκριμένου video, με τον ίδιο να το διαψεύδει με ανάρτησή του στα social media.

Την Δευτέρα το πρωί ο δικηγόρος του, Γιάννης Γλύκας βγήκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που είναι ο σύντροφος της, όταν αναρωτήθηκε για ποιο λόγο η Ιωάννα Τούνη επέλεξε να πει τώρα το όνομα του 35χρονου επιχειρηματία.

«Μιλάμε για μια γυναίκα που ήταν ημιλυπόθημη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του εν λόγω κυρίου. Είμαι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πιστέψτε με γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση. Δε το λέω επειδή είναι κοπέλα μου», είπε χαρακτηριστικά, με τον δικηγόρο να του απαντά: «Να είστε αντικειμενικός. Λειτουργείτε υποκειμενικά».

Τότε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέμεινε: «Όταν βλέπετε κάποιον να τραβάει ένα βίντεο μια κοπέλα παρά τη θέλησή της είναι παράνομο ή δεν είναι; Είναι παράνομο ή δεν είναι;», με τον κ. Γλύκα να απαντάει: «Δεν είμαι κατηγορούμενος κύριε Αλεξάνδρου. Εγώ βγήκα στην εκπομπή σας επειδή δεσμευτήκατε ότι θα έχουμε ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ. Όταν μπαίνουν προσωπικά… Η θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν συμμετείχε στην παραγωγή του βίντεο ενεργά, δεν έδωσε εντολή, δεν ζήτησε από κανέναν να ανέβει το βίντεο. Είναι και αυτός παθών από αυτή την ιστορία.

Μήνυσε από την πρώτη στιγμή και πριν από την κυρία Τούνη το πρόσωπο που τράβηξε το βίντεο και το ανέβασε. Το πρώτο ερωτηματικό είναι για ποιο λόγο επιλέγεται αυτή η στιγμή για να πει η κυρία Τούνη το όνομά του».